Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 05

Надія Василівна Стоберська з Немирівського району дякує за допомогу лікарям, які в буквальному сенсі поставили на ноги її 38-річного сина Олега, мешканця Вінниці.

Наприкінці серпня той після падіння з висоти роздробив обидві п’ятки. Вінницькі лікарі не давали жодної надії на те, що він зможе ходити після операції. Вони рекомендувати їхати лікуватися до Києва, на що коштів у родини бракувало.

Добрі люди підказали Надії Василівні Стоберській, що можна звернутися в Калинівську районну лікарню, до головного лікаря, травматолога Володимира Костюка. Той разом з колегами, завідуючим травматологічним відділенням Олегом Чорним і анестезіологом Сергієм Козирєвим взявся вилікувати травмованого. Операція пройшла успішно, і Олег вже робить перші кроки.

– Низько кланяюсь цим добрим і чуйним людям, які вилікували мого сина в дуже складній ситуації. Вони за мізерну зарплатню повністю віддають себе благородній лікарській професії, – сказала Надія Стоберська.              

Перегляди 324 | Дата: 05.12.2016

Почесний президент СФК «Нива-В» Василь Вовк повідомив про зміни в складі команди:

– Зимова перерва дозволяє більш продуктивно проводити роботу, в першу чергу, щодо проведення сепарації складу команди для подальших селекційних процедур. На сьогодні маємо повідомити, що за СФК "Нива-В" у другому колі не будуть грати: Костенко Михайло, Заторський Віталій, Ключик Євгеній, Поліщук Володимир. Найближчим часом буде прийнято рішення щодо можливості продовження співпраці з іще 4-6 футболістами.

Перегляди 369 | Дата: 05.12.2016

Вінницька команда «Прем’єр-Нива» здобула бронзову медаль на Всеукраїнському футбольному турнірі серед 8-річних хлопчиків. Перше місце виграла «Барса» з Сум, на другому місці – «Чорноморець» (Одеса). Змагання відбулися 1 – 4 грудня у залі спорткомплексу «Нокаут». Вони пройшли за підтримки адміністрації СК «Нива» і ДЮСШ «Прем’єр-Нива»

В турнірі взяли участь 14 команд - з Києва, Одеси, Кременчука, Дрогобича, Сум, Хмельницького, Одеської області, Вінниці (два колективи) і Хмільника. Через зачну кількість учасників вони були розподілені на групи. Після завершення групових турнірів команди, що посіли перші і другі місця грали, півфінальні стикові матчі. Переможці їх боролися у фіналі за золоті медалі.

«Прем’єр – Нива» (тренери Олександр Гайдаржи і Андрій Панчук) дуже потужно грала у груповому турнірі, перемагаючи суперників з великими рахунками. Зокрема, 3:0, 4:0, 5:0, 7:0 тощо. Особливо яскравим виявився 4 – й гол проти одеситів, коли м’яч з дальньої відстані влучив у «дев’ятку», що викликало тривалі і гучні оплески глядачів.

Вважалося, що є вінничан реальні шанси на перемогу у турнірі. Проте у напівфіналі доля «Прем’єр-Ниви» в матчі проти «Барси» вирішувалася у серії післяматчевих пенальті через те, що ігровий час гри завершився безрезультатно (0:0), хоча ігрова перевага була ... Читати далі »

Перегляди 284 | Дата: 05.12.2016