Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Листопад » 24

Представник школи Іллінецької школи дзюдо Владислав Кирилюк відзначився на престижному міжнародному турнірі в м. Любляна (Словенія). Там змагалися борці з десятка країн світу.

Наш 14-річний спортсмен здобув всі чотири перемоги у ваговій категорії до 50 кг і заслужено став чемпіоном. Зокрема, він здолав алжирця, двох господарів килима і поляка.  

Владислав Кирилюк є кандидатом у майстри спорту, бронзовим призером чемпіонату України, переможцем міжнародного турнірі в Польщі.  Його підготував тренер Вінницької обласної комплексної ДЮСШ «Спартак» Станіслав Герасимчук. 

– В Любляні Владислав Кирилюк здобував лише чисті перемоги. Тобто він вигравав або за рахунок вдалого кидка, або утримання, або больового прийому. Владислав жодного разу в Словенії не боровся всі три заплановані хвилини – його сутички тривали лише 10 – 30 секунд, – розповів Станіслав Герасимчук.  

Дзюдо в Іллінецькому районі під керівництвом двох тренерів займається близько сотні дітей. Вони тренуються в райцентрі, Дашеві і Кальніку. Окрім Владислава Кирилюка, на Іллінеччині є ще кілька сильних борців. Приміром, Марат Крижанський, який нещодавно виграв чемпіонат України з дзюдо серед юнаків до 17 років.

– Значні досягнення іллінецьких борців – заслуга одного з кращих тренерів з дзюдо на Вінниччині Станіслава Герасимчука, якого я знаю ще з початку 90-х. Він тоді навчався у нашому педуніверситі, тренува ... Читати далі »

Перегляди 381 | Дата: 24.11.2016

23 листопада відбулася звітно-виборча конференція Вінницького обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Батьківщина молода». На неї було запрошено 67 делегатів. Прибуло до обласного центру 55 з них  з 21 осередку міст і районів Вінниччини. Тобто кворум був. На конференції були присутні голова Всеукраїнської громадської організації «Батьківщина молода» Сергій Митрофанський, голова обласної організації партії «Батьківщина» Людмила Щербаківська і голова Вінницької міської організації партії «Батьківщина» Юрій Іорданов.

Вадим Кудіяров прозвітував про виконану роботу протягом звітного періоду. Йшлося про десятки акцій спортивної, молодіжної та патріотичної спрямованості. Приміром, обласний осередок «Батьківщини молодої» і особисто Вадим Кудіяров сприяли проведенню у Вінниці Форуму української молоді діаспори, відродженню вінницького професійного клубу «Нива-В», створенню Центру допомоги військовим (в АТО було направлено понад 200 тонн вантажу) тощо.

На обласній конференції були обрані керівні органи. Єдиним кандидатом на посаду голови виявився Вадим Кудіяров. Його переобрали на наступний термін одноголосно! Сергій Митрофанський привітав Вадима Ігоровича. Він побажав йому наступних успіхів і обіцяв свою підтримку щодо втілення у життя важливих проектів та ініціатив.

– Молодіжна політика будується не в Києві, а в регіонах. На жаль, поки в більшост ... Читати далі »

Перегляди 292 | Дата: 24.11.2016