Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 08

В спортивному клубі «Ратибор-В» восьмого жовтня відбувся чемпіонат області з дзюдо серед юнаків до 17 років (2000 – 2003 р.н.). Змагання пройшли за підтримки управління фізичної культури та спорту Вінницької ОДА (начальник – Сергій Чернявський) і спонсорів: Сергія Капусти, Володимира Маринчука, Олександра Яременка, Сергія Астаніна, Олексія Вартаняна, Бориса Максимчука, «Ігроманії», школи англійської мови «Флеш», кабінету здоров’я та краси «Фішка», турагеції «Свіжий вітер», торгових марок «Мак-Вар Екопродукти», «Рудь» і спортивної мережі «Максимус».

В змаганні взяли участь близько 70 спортсменів. Вони представляли всі міста і райони Вінниччини, де розвиваються боротьба дзюдо: Шаргород, Могилів-Подільський, Хмільник, Муровані Кирилівці, Жмеринку, Іллінці. Від міста над Бугом були одразу п’ять команд: клубу «Ратибор-В», МДЮСШ № 5, ОДЮСШ «Колос» і двох обласних спартак ... Читати далі »

Перегляди 485 | Дата: 08.10.2016

На стадіоні по вул. Гладкова, в мікрорайоні Вінницького олієжиркомбінату, за останні чверть сторіччя проводили лише косметичний ремонт. Тепер мешканці вимагають його капітального ремонту. Зокрема, пропонують обладнати там міні-футбольне поле, волейбольний та баскетбольний майданчики.

В мікрорайоні олієжиркомбінату проживає близько 4 тисяч дітей і підлітків, і стадіон є чи не єдиним місцем для проведення їхнього дозвілля. Вартість проекту реконструкції спортивної арени – близько мільйона гривень.

Представники ініціативної групи запропонували реалізувати цю ідею в рамках програми «Бюджет громадських ініціатив», новий етап якої стартував у жовтні. Цей проект вже підтримали вболівальники, гравці і представники адміністрації СФК «Нива-В». Вчора, 8 жовтня, вони голосували за нього в Центрі надання адмінпослуг на Замості.

– Реконструкцію стадіону по вул. Гладкова підтримують вболівальники, гравці і керівництво СФК «Нива-В». Загалом за цей проект вже проголосували понад сотні осіб, причетних до нашого клубу. Арена зараз перебуває в незадовільному стані і на ньому не можна проводити тренування. До того ж в районі масложиркомбінату взагалі бракує спортивних споруд для дозвілля молоді, – прокоментував віце-президент СФК «Нива-В» Вадим Кудіяров.

– Від імені гравців «Ниви-В» прошу підтримати вінничан проект реконструкції стадіону біля олієжиркобінату. Бо саме спорт допома ... Читати далі »

Перегляди 390 | Дата: 08.10.2016

У Вінниці фінішували чемпіонат України зі стрільби з пневматичної зброї серед молоді (до 20 років) та Гран-прі Поділля з кульової стрільби. Змагання відбувалися у тирах Вінницького педуніверситету (звичайному та тимчасово організованому в актовій залі) і тирі школи № 27. Всього за медалі боролися майже двісті спортсменів. Розігрувалися комплекти медалей у 12 номінаціях. Стріляли з гвинтівки, пістолета та зі зброї з оптичним прицілом (майже як у справжніх снайперів) по рухомій мішені.

В молодіжному чемпіонаті України взяли участь стрільці з 20 областей, в тому числі Києва, Львова, Дніпра, Одеси, Полтави, Хмельницького. Тут золоту медаль в стрільбі по рухомій мішені завоювала вінничанка Вікторія Стецюка. Срібні медалі у цій же вправі вибороли Валентина Гончарова і Максим Бабушок, «бронзу» – Людмила Василюк.

За «Кубок Поділля» боролися й дорослі, й молоді стрільці. Разом виступали також  спортсмени з Молдови. Вінничани Аліна Дудник і Назар Кубів здобули на Кубку Поділля «срібло» в стрільбі з гвинтівки. В стрільбі з пістолета у нас три медалі: Богдан Кириленко став другим, а Павло Крепосняк і Тетяна Чесалкіна – третіми.

Цікаво, що учасники змагань за допомогою електроніки одразу дізнавалися про свій результат. Влучність була майже бездоганною – переважно потрапляли в «яблучко».

- Ми залучили на ці змагання кращих стрільців України та Молдови. Серед них були навіть чемпіони та ... Читати далі »

Перегляди 453 | Дата: 08.10.2016

Сьогодні, 8 жовтня, на СК «Нива» відбудуться чергові поєдинки ДЮФЛ України (вища ліга). Дві команди ДЮСШ «Прем’єр-Нива» приймають "КОДЮСШ-Арсенал" (Щасливе).  Початок гри команди тренера Юрія Козачука (до 16 років) – о 12.00, тренера Олександра Квятковського (до 14 років) – о 14.00.   

– Всі команди у вищій лізі рівні. Кожен суперник – гідний і дуже сильний. Очевидних аутсайдерів у нас немає, – прокоментував заступник директора ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олег Шикір.

Інші дві команди ДЮСШ «Прем’єр-Нива» в неділю грають в ДЮФЛ на виїзді. Їхнім суперником буде «Арсенал-Київ».   

Перегляди 236 | Дата: 08.10.2016