Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 01

Вчора, 30 вересня, на популярному телешоу Савіка Шустера обговорювали тему річниці трагедії Бабиного Яру і взагалі Голокосту. Зайшла мова й про участь українців-зрадників в розстрілах своїх земляків. З цього приводу ведучий дав можливість Висловитися вінницькому політику, підприємцю і голові обласної федерації самбо і дзюдо Борису Максимчук.   

Він закликав не розпалювати ворожнечу з приводу участі українців в розстрілах своїх земляків, щоб це не зашкодило в першу чергу майбутнім поколінням. Адже українці воювали в лавах Радянської армії і, таким чином, захищали весь народ своєї країни. і, в тому числі євреїв. Також дід Бориса Максимчука розповідав, що євреїв часто по 2-3 роки ховали в погребах українці.  

Зрозуміло, серед представників українства були поодинокі зрадники, які знаходяться у будь-якому народі. Тому тему їх участі в геноциді євреїв не варто роздмухувати надалі, підкреслив Борис Максимчук.         

Перегляди 298 | Дата: 01.10.2016

4 тур в ДЮФЛ України (вища ліга) провела вінницька «Прем’єр-Нива» 2000 р.н., яку тренують Андрій Панчук і Олександр Гайдаржи. Грали на СК «Нива». Суперником вінничан була «Зірка» (Київ).

Весь матч проходив за очевидної переваги господарів поля. Але хвилин за 20 до фінішу неймовірний ляп в обороні призвів до голу у ворота «Прем’єр-Ниви». Захисник вінничан намагався віддати пас головою воротарю, впав перед м’ячем, його обіграв киянин Ахмат-Заде і перевів м’яч у ворота. Наша команда після цього дещо розгубилася, і гості незабаром після швидкої контратаки подвоїли рахунок – 0:2.

Все ж «Прем’єр-Нива» знайшла в себе сили переломити гру. Капітан вінницької команди Владислав Прильопа переправив м’яч від штанги у ворота. 1:2.

І вже на доданих хвилинах у ворота гостей було призначено небезпечний штрафний, як раз напроти воріт. Пробивав у рамку Владислав Прильопа, воротар гостей спромігся відбити, але прямо на ногу гравцю «Прем’єр-Ниви» Олександру Багазію. Він миттєво, в один дотик, загнав м’яч під поперечину. Отже, нічия – 2:2.      

– В двох матчах (виграла команда 2002 р.н.) проти столичної «Зірки» ми набрали 4 очки. Це непоганий і важливий результат. Сподобався характер «Прем’єр-Нива» 2000 р.н., яка спромоглася вирвати нічию на фініші, – сказав заступни ... Читати далі »

Перегляди 327 | Дата: 01.10.2016

На Всеукраїнському турнірі з футболу серед фіскальних служб Центру України перемогла команда ГУ ДФС у Вінницькій області. На другому місці – команда ГУ ДФС у м. Києві. Також змагалися колективи Головного управління ДФС України, ГУ ДФС у Житомирській області, ГУ ДФС у Хмельницькій області та Університету ДФС України (м. Ірпінь Київська обл.).

Змагання відбулися 28-30 вересня за підтримки федерації футболу Вінниччини. Матчі проходили на повномасштабному полі спорткомплексу «Нива». Грали 2 тайми по 30 хвилин.

Вінничани розтрощили команду Університету ДФС України - 6:1, виграли у хмельничан - 2:0 та здобули перемогу у заключному матчі проти киян - 2:0. Сітка турніру була складена таким чином, щоб виявити тільки переможця. Друге та третє місця не мали вже значення, адже лише краща команда отримувала право участі у фінальному футбольному турнірі  податківців України. Він незабаром пройде у столиці.

Спостерігаючи за діями податківців, іноді здавалося, що грають штатні футболісти. І темп, і командне порозуміння, і особиста майстерність були, як у справжньому футболі. Вболівальники підтримували учасників гри вигуками, оплесками та дудками. І гравці «відгукнулися» значною кількістю забитих голів у більшості матчів.   

За словами керманичів команд, при формуванні колективів проблем не було. Умовляти не приходилося, охочих пограти у турнірі було достатньо.

- Було цікаво пограти з колективами ... Читати далі »

Перегляди 375 | Дата: 01.10.2016