Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 11

В неділю, 11 вересня, у Вінниці стартував регулярний чемпіонат з футболу серед команд «Ліги Учасників АТО». Змагаються за «Кубок Героїв АТО» осіннього сезону-2016».  В нашій групі «Центр» представлені збірні учасників АТО з трьох регіонів – Вінницької, Кіровоградської та Полтавської областей.

Вінницька обласна федерація футболу взяла на себе оплату оренди стадіону, медичний супровід, залучила бригади арбітрів, а також запросила для охорони громадського порядку наряди поліції. Для тренувань та гідних виступів на турнірі одній з команд-учасниць, з частини ВПС України у Гайсині, було надано 10 футбольних м’ячів та комплект форми. Подбали й про глядачів – їх безкоштовно пригощали «солдатською» кашею і чаєм.

На урочисте відкриття, яке супроводжував військовий оркестр, завітали президент Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко, віце-президент цієї організації Олександр Петрачков, голова Всеукраїнської профспілки «Футбол України» і Вінницької обласної федерації футболу Ігор Гатауллін, голова Вінницького міського спорткомітету Сергій Краєвський. Очільник Вінницького спорту не тільки привітав футболістів, але й вручив цінні подарунки кільком заслуженим учасникам турніру. 

– Федерація футболу України разом з Генштабом Міноборони були ініціаторами проведення цього турніру. Відкриття змагань у групі «Центр» було довірено Вінниці, адже ми можемо ... Читати далі »

Перегляди 349 | Дата: 11.09.2016

10 вересня у Вінниці «Прем’єр-Нива» 2001 р.н. провела стартовий тур проти одного з фаворитів групи вищої ліги Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Суперником підопічних Юрія Козачука була команда Олімпійського коледжу імені Піддубного.

На жаль, наш колектив поступився з рахунком 0:2. Вінничани в першому таймі пропустили. Далі у суперників за фол останньої надії вилучили воротаря, через що у вінничан з’явилися гарні шанси виправити становище. 

На старті другого тайму серйозну травму отримав київський футболіст, через що довелося надовго переривати поєдинок і викликати швидку допомогу. Нивівці діяли дуже наполегливо і навіть вразили сітку воріт гостей. Але арбітр не зарахував гол через офсайд. На самому фініші кияни, граючи у меншості, в одній з нечисленних контратак з близької відстані розстріляли наші ворота. Отже, 2:0 на користь ОК ім. Піддубного.   

... Читати далі »

Перегляди 427 | Дата: 11.09.2016

10 вересня в Києві «Прем’єр-Нива» 2000 р.н. провела стартовий тур проти одного з фаворитів групи вищої ліги Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Суперником

підопічних Андрія Панчука і Олександра Гайдаржи була команда Олімпійського коледжу імені Піддубного. На жаль, наш колектив поступився з рахунком 0:1. Вінничани в першому таймі пропустили з пенальті.

Гру прокоментував тренер команди ДЮСШ «Прем’єр-Нива» 2000 р.н. Андрій Панчук:

– ОК ім. Піддубного – хороша команда, яка минулого сезону фінішувала першою в групі. Кияни володіли перевагою протягом матчу. Але всі наші хлопці віддали всі сили боротьбі і зіграли гідно. У нас було кілька гольових моментів, що могло призвести до нічиєї.   

Перегляди 344 | Дата: 11.09.2016