Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Серпень » 04

У Вінниці фінішував черговий відкритий турнір з великого тенісу. Спортсмени змагалися на корті клубу «Смеш», що в Центральному парку культури і відпочинку. Турнір гарно організувала і провела тренер Ольга Праведна.

На старт вийшли не тільки тенісисти Вінниці, але й віддаленого Тростянецького району. Для багатьох вінничан стало сюрпризом, що один з них став чемпіоном – це 22-річний Олександр Шумаков. За словами його земляків, цей результат не можна вважати несподіванкою.

– Кращі дорослі тенісисти Тростянця тренуються регулярно – тричі на тиждень. Також юнаки і дівчата займаються в секції тенісу. Розвивати цей вид спорту нам допомагає селищний голова Людмила Червонецька і громадська організація «Спорт-Т», яка пропагує здоровий спосіб життя. Тенісний майданчик у Тростянці поки діє лише на базі закритого спорткомплексу, але планується побудова нового корту просто неба, – сказав учасник змагань з Тростянця Володимир Бондаренко.

Віце-чемпіоном виявився тенісист з обласного центру Дмитро Григоренко, бронзовим призером – інший вінничанин Іван Андрієвський.

– Напевно, спортсмени з Тростянця добре підготувалися, якщо вони спромоглися випередити вінничан. Також на змаганнях нам нерідко дають бій суперники з Бершаді і Ладижина, – сказав 21-річний Іван Андрієвський.

Іван Андрієвський тренується в клубі «Смеш» вже 10 років. Раніше він був чемпіоном Вінниччини в парному р ... Читати далі »

Перегляди 383 | Дата: 04.08.2016

В 3-у турі чемпіонату України "Нива-В" вдома зустрінеться з "Суднобудівником" (Миколаїв). Матч відбудеться п’ятого серпня на стадіоні СК "Нива" (П. Запорожця,5). Початок – о 18.00.

Команда з міста корабелів поки є аутсайдером другої ліги – в обох турах вона зазнала поразок. А нивівці вдома налаштовані лише на перемогу. 

На жаль, перед матчем з «Суднобудівником» травми отримали кілька вінницьких футболістів стартового складу. Про це прес-службі клубу повідомив старший тренер «Ниви-В» Юрій Соловьєнко.

– Наразі наш лікарський штаб активно займається діагностикою травм футболістів. Визначаємо, наскільки вони є серйозними. Проте вже зараз зрозуміло, що в матчі з «Суднобудівником» нам доведеться змінювати лінію оборони. В стартовому складі майже точно вийдуть інші футболісти – в порівнянні з попередніми іграми.

– Юрію, кого із захисників можна не побачити на полі в наступному поєдинку?

– Під час матчу в Маріуполі через травму ми замінили Владислава Когута. Під питанням також участь в грі проти миколаївців Олександра Борячука. У кількох інших гравців є мікротравми, але вони тренуються разом з командою.

– Юрію, оцініть Вашого наступного суперника.

– Ми отримали диск з записом ... Читати далі »

Перегляди 305 | Дата: 04.08.2016