Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 29

Говорить Ігор Коломойський: Дніпро буде жити, але скромно

Дніпро не буде жити в тому режимі, що раніше, проте і з футбольної карти не зникне.

Про це заявив власник Ігор Коломойський.

"Я з подивом з преси дізнався, що клуб закривається за моїм рішенням. За весь цей час мені ніхто не подзвонив і не запитав, чи це правда", - сказав він.

За його словами, зараз команда справді переживає не найкращі часи, але мова про закриття клубу не йде і зараз він збирається на збори і готується до матчів Прем'єр-ліги. Менеджмент Дніпра, своєю чергою, розробляє нову стратегію розвитку для її подальшого затвердження акціонером.

"Клуб не буде жити в тому режимі, що раніше. Ненормально витрачати шалені гроші за коефіцієнта корисної дії, який дорівнює нулю", - зазначив Коломойський.

"Підходи не можна не переглянути після поразки нашої команди мільйонерів команді "листонош", - сказав він.

Щодо джерел чуток про ліквідацію клубу, Коломойський вважає, що за ними стоїть Федерація футболу України.

"Коли не вийшло перекласти відповідальність за "успішний" виступ на спортивних журналістів, вирішили переключити увагу на історію з Дніпром", - зазначив власник клубу.

Про майбутнє клубу Коломойський пообіцяв розповісти пізніше.

"Ми зараз шукаємо вузькі місця і намагаємося зрозуміти, хто винен і що робити", - цитує власника Дніпра prosport.tsn.ua.

Раніше ... Читати далі »

Перегляди 275 | Дата: 29.06.2016

«Нива-В» продовжує підготовку до старту на професійному рівні. Нивівці цього сезону зіграють не лише в другій лізі чемпіонату України, але й в Кубку країни. Як триває процес формування практично нового колективу (адже з аматорської «Ниви-В» залишаться далеко не всі), розповів старший тренер нашого клубу Юрія Соловьєнко.

– Минулого тижня відбувся перший селекційний збір «Ниви-В», цього тижня (до 30 червня) триватиме другий. Професійного ФК у Вінниці не було понад кілька років, тому нам в стислий термін необхідно відібрати потрібних гравців. А ось тренувальний збір команди почнеться з другого липня, – розпочав Юрій Соловьєнко.  

– Юрію, футболісти з яких клубів були запрошені на селекційні збори?

– В першу чергу тренерський штаб на чолі з Володимиром Ревою переглядає всіх талановитих представників вінницького футболу. Також на зборах були і є вихованці донецьких «Шахтаря» і «Металурга», академії київського «Динамо» тощо. Але хто з них залишиться в нашому клубі, казати ще зарано. Рішення щодо деяких кандидатів буде ухвалено після завершення другого селекційного збору, тобто 30 червня. Водночас в цей день селекція не завершується: ми сформуємо команду, а потім точечно залучатимемо нових гравців до початку перших офіційних змагань за участю «Ниви-В» – Кубку України.

– З якого числа вже можна пі ... Читати далі »

Перегляди 313 | Дата: 29.06.2016

У Львові відбувся наймасовіший міжнародний дитячо-юнацький футбольний турнір "Lviv football fest". У ньому взяли участь 84 дитячо-юнацьких команд різних вікових категорій – від 2002 по 2009 років народження. Серед них – колективи з Польщі та Словаччини. Загалом на поле виходили понад 1500 юних футболістів.

Вінницька ДЮСШ «Прем’єр-Нива» була представлена у двох вікових категоріях. Обидві команди підготували провідні тренери цієї школи Олександр Гайдаржи і Андрій Панчук. Суперниками вінницьких футбольних вундеркіндів були опоненти з Києва, Тернополя, Одеси, Львова, Мукачева (Закарпаття) і Черкас. 

«Прем’єр-Нива» 2009 р.н. посіла перше місце серед 12 команд. Нивівці виграли всі сім матчів. В фіналі вони з рахунком 7:3 здолали київський «Локомотив». Нивівець Роман Ковальов був визнаний кращим гравцем турніру, а його одноклубник Захар Гетьманов став гращим  бомбардиром змагань (18 м’ячів).   

«Прем’єр-Нива» 2008 р.н. зайняла високе друге місце серед дюжини команд. Вона також дійшла до фіналу, де поступилася збірній Хмельницького – 0:2.  Кращим захисником фесту у цій віковій групі став нивівець Степан Семенюк, а кращим бомбардиром – вінничанин Микита Кущенко (12 м’ячів).    

Перегляди 318 | Дата: 29.06.2016