Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 23

В неділю, 22 травня, у Вінниці відбувся поєдинок 16 туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України (перша ліга) серед юнаків до 15 років. Гра пройшла на СК «Нива» (директор – Олег Тарлецький, заступник директора – Дмитро Мукоїд).

Команда "Прем'єр-Нива" U-15 (тренер – Юрій Козачук) змагалася проти «СДЮШОР-Чайки» (Черкаси). Вінничани в першому таймі двічі відзначилися після виконання стандартів. Рахунок на початку зустрічі  ударом головою після виконання кутового удару відкрив Богдан Зугравий. А в середині тайму вінничани виконали аут, помилився захисник гостей, і Станіслав Тимощук точним пострілом ногою збільшив перевагу нашої команди. 2:0!

В другому таймі вона зросла ще більше. Хет-трик в складі "Прем'єр-Ниви" оформив основний форвард Данило Драбатий. Він вражав ворота черкащан після виходів віч-на-віч, коли тікав від суперників з самого центру поля і обігрував по ходу оборонців. До речі, аналогічний шанс у Драбатого був і в першому таймі, адже він його не реалізував.

Отже, 5:0, і "Прем'єр-Нива" U-15 заздалегідь стала переможницею своє групи ДЮФЛ!  

– Суперники практично не створювали  гольових моментів. Хоча «СДЮШОР-Чайка» – непоганий колектив. У ній багато високих і швидкісних гравців. Але і наш захист, і наш напад, спрацювали чудово, – каже Юрій Козачук. 

... Читати далі »

Перегляди 472 | Дата: 23.05.2016

В неділю, 22 травня, у Вінниці відбувся поєдинок 16 туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Гра пройшла на СК «Нива» (директор – Олег Тарлецький, заступник директора – Дмитро Мукоїд).

Команда "Прем'єр-Нива" U-17 (тренери – Олександр Гайдаржи і Андрій Панчук) змагалася проти «СДЮШОР-Чайки» (Черкаси). Для неї це був центральний поєдинок другого кола. Адже черкащани лідирують в групі ДЮФЛ, а "Прем'єр-Нива" відставала лише на очко і мала гарний шанс повернути собі чільну позицію.

В Черкасах вінничани перемогли «СДЮШОР-Чайку» з рахунком 2:0. У Вінниці результат головних конкурентів виявився аналогічним.

Обидва голи нивівці провели з пенальті. В середині першого тайму з 11-и метрів відзначився Микола Горелов (покарання було призначено за те, що суперники збили Олексія Попереку). На початку другого тайму Владислав Прильопа виконав простріл, який захисник перервав рукою. Цей пенальті реалізувув Тарас Гевлич – 2:0.

Наприкінці матчу черкащани дуже поспішали, однак гру врятувати не спромоглися. Адже й гольових моментів у них було, як «кіт наплакав». Після цієї перемоги "Прем'єр-Нива" U-17 повернула собі лідерство в турнірній таблиці.

– У нашої команди було багато гольових моментів, на відміну від суперника. Наші хлопці взагалі провели поєдинок впевнено і гідно. Рахунок вважаю закономірним, – каже Андрій Панчук. &nb ... Читати далі »

Перегляди 405 | Дата: 23.05.2016