Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 12

В Одесі 11 травня фінішував чемпіонат України з боротьби дзюдо серед юнаків і дівчат до 16 років (2001 – 2002 р.н.). За медалі змагалися борці з 23 областей.

Вінниччину представляли вісім спортсменів – п’ятеро юнаків і троє дівчат. Поїздка провідних вінницьких дзюдоїстів відбулася за підтримки спортуправління ОДА (начальник – Сергій Чернявський) і обласної федерації самбо і дзюдо (президент – Борис Максимчук).

Двоє вінничан стали бронзовими призерами. Це спартаківці Владислав Кирилюк (тренер – Станіслав Герасимчук) і Валерія Колесник (тренер – Ігор Горбачов).

– 14-річний Владислав Кирилюк займається дзюдо вже шість років. Він раніше був переможцем призером міжнародних змагань в Італії, Словенії і Угорщині, – розповів старший тренер збірної Вінниччини з дзюдо до 16 років, тренер обласної ДЮСШ «Спартак» Станіслав Герасимчук. – А взагалі дві медалі вінничан – це непоганий результат. Хоча, зважаючи на рівень боротьби Владислава Кирилюка, він міг би бути й у фіналі.    

Також непогані результати на чемпіонаті показали вінничани В'ячеслав Ржепко – сьоме місце, Валентина Страйста-Бурлаку (обидва – ДЮСШ «Колос») – дев'ята і Анна Гаврищук (ДЮСШ «Спартак») – п’яте  місце.

... Читати далі »

Перегляди 287 | Дата: 12.05.2016

Триває чемпіонат Вінниччини з футболу серед аматорських команд (вища ліга). Ці змагання проводить обласна федерація футболу, яку очолює Ігор Гатауллін.

Вчора, 11 травня, на СК «Нива» (директор – Олег Тарлецький) відбувся матч 14 туру. «Нива-В» приймала ФК «Юхимівка» (Юхимівка, Шаргородський район). Грали сусіди у турнірній таблиці: нивівці посідали шосте місце серед десяти команд, гості – сьоме.

«Нива-В», яка готується до виступів на професійному рівні, розпочала поєдинок у такому складі: воротар Євгеній Сослюк, Сергій Бондарчук, Андрій Циганков, Олександр Борячук, Олександр Носюк, Сергій Коломієць, Євгеній Паньковецький, Володимир Кучер, Олександр Собко, Максим Пилипенко, Максим Яськов.

Команда Василя Вовка і Вадима Кудіярова в першому таймі володіла перевагою і створила три гарних моменти для взяття воріт. Приміром, наприкінці тайму метрів з семи метрів не зміг вразити ціль Максим Пилипенко. Але в другому таймі нивівці почали ще сильніше тиснути і нарешті двічі забили. Перший м’яч провів Сергій Коломієць, який завершив атаку ударом головою з пари метрів від воріт. А остаточний рахунок 2:0 ударом ногою в межах штрафної встановив Євгеній Паньковецький.

Тренери «Ниви-В» залишилися задоволеними перемогою, але не грою. Адже вінничани протягом гри розгубили чимало гольових моментів. В будь-якому випадку завдяки цьому успіху нивівці піднялися на п’яту сходинку тур ... Читати далі »

Перегляди 599 | Дата: 12.05.2016