Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Квітень » 17 » Півзахисника «Ниви» Владислава Палія викликали до студентської збірної України
11:12
Півзахисника «Ниви» Владислава Палія викликали до студентської збірної України

Півзахисника вінницької «Ниви» Владислава Палія вже вдруге викликали на збір студентської збірної України з футболу. Він проходить у Тернополі.


На зборі тренуються 23 футболісти. Вони представляють клуби Прем’єр-ліги, Першої і Другої професійної ліг. В тому числі і з команд-конкурентів вінничан по групі «А»: «Буковини» (Чернівці), «Ниви» (Тернопіль), а також із добре знайомого нам «Агробізнеса» (Волочиськ, Хмельницька область).   
– Виклик до студентської збірної України не став для мене несподіванкою, бо це відбувається вже вдруге. Тому я навіть очікував, що мене викликають. До того ж постійно підтримував спілкування із тренером збірної Анатолієм Івановичем Бузніком, – каже Владислав Палій.
Наразі студентська збірна України готується до виступу на Всесвітній Універсіаді, що відбудеться в липні цього року в Неаполі (Італія).  
– Я, безумовно, докладу всіх зусиль, аби потрапити до заявки національної команди на Всесвітню Універсіаду. Останні збори пройдуть одразу після завершення чемпіонату України у першій і другій лігах. Тоді тренер остаточно визначиться зі складом, – наголошує Владислав Палій.
Владислав Палій також сподівається закріпитися й в основному складі вінницької «Ниви». Півзахисник каже, що плідно працює на тренуваннях, а усе інше вирішуватимуть наставники нашого клубу. Він також оцінив старт «Ниви» в чемпіонаті.
– Шкода, що програла тернополянам у попередньому турі. Гра була рівною. Тепер налаштовуємося на «Чайку», – каже футболіст.   
В.о. президента «Ниви» Вадим Кудіяров одночасно є головою нещодавно створеної Асоціації студентського футболу Вінницької області.
– Ми зібрали студентську збірну області. Створили її на базі футбольної команди Вінницького національного технічного університету. В складі є й професійні гравці «Ниви», які одночасно виступають на чемпіонаті України серед студентів, – розповів Вадим Кудіяров.
За словами пана Кудіярова, наслідком виконаної роботи у студентському футболі Вінниччини є залучення нивівця вже на другий збір студентської збірної України.  
– На жаль, студентську збірну Вінниччини поки що фінансово не підтримують ані обласна державна адміністрація, ані інші структури. Тому всі витрати на неї покриваємо самі, – додав Вадим Кудіяров.

Довідка
Владиславу Палію – 19 років. Родом із Шаргородського району. Першим футбольним тренером був його батько Іван Васильович Палій, директор Шаргородської ДЮСШ.
Пів-сезону Влад відіграв за Вінницьку ОДЮСШ Блохіна-Бєланова у ДЮФЛ України. Далі навчався у столичному Олімпійському коледжі ім. Піддубного (колишнє РВУФК).    
Нині навчається на третьому курсі у Вінницькому державному педагогічному університеті ім. Коцюбинського. Опановує спеціалізацію «фізичне виховання і спорт».

Переглядів: 234
Ім`я *:
Email *:
Код *: