Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 21 » Вінницькі індорхокеїсти здобули «бронзу» клубного чемпіонату Європи
10:22
Вінницькі індорхокеїсти здобули «бронзу» клубного чемпіонату Європи

З 16 по 18 лютого у Празі (Чехія) проходив клубний чемпіонат Європи з індорхокею (в групі «Челленджер I», третій за силою). Вінницю представляв чемпіон України ХК «ОКС-ШВСМ» («Олімпія-Колос-Секвоя-Школа вищої спортивної майстерності»). Наші спортсмени здобули бронзові нагороди, повідомляє Vlasno.info.
Вісім учасників турніру, чемпіони своїх країн, були розбиті на дві підгрупи. По два кращих колективи з них виходили до стадії плей-офф. На старті «ОКС-ШВСМ» розгромив «Ліповці» (Словенія) – 8:0. Далі була впевнена перемога над потужною «Лосадою» (Португалія)  – 4:0 і складна над непоступливим «Кардіффом» – 5:2.
До стикових ігор з кращими командами іншої підгрупи вінничани вийшли з чудовим очковим доробком і гарним настроєм. Але там їм не вдалося переграти господарів зі «Славії» (Прага) – 3:5. Вінничани на фініші програвали чехам один м’яч. Щоб врятувати гру, тренери випустили замість воротаря ще одного польового гравця, що дозволено правилами. На жаль, реалізувати більшість в атаці не вдалося, і чехи змогли вразити порожні ворота.
Далі була ще одна невдача у поєдинку з турецьким «Газіантепом» – 1:5. В підсумку господарі майданчику вибороли золоті нагороди, турки – срібні, вінничани – бронзові. Кращим воротарем турніру визнали гравця «ОКС-ШВСМ» Єгора Самойленка. Він відстояв чудово, пропустивши за турнір 10 голів. Безумовно, все це – неабиякі досягнення, але нашим тренерам хотілося більшого.
– Ми прагнули посісти перше чи друге місце, що давало право перейти до другої за силою групи «Трофі». На минулому клубному чемпіонаті Європі це не вдалося через гіршу різницю забитих і пропущених м’ячів, зараз – через інші суб’єктивні фактори, – сказав головний тренер «ОКС-ШВСМ» Павло Мазур, який через хворобу не зміг прибути до Праги.
Нашою командою на Кубку європейських чемпіонів керував другий тренер Микола Касянчук. Він розповів про причини поразок у завершальних матчах.
– «Славії» ми поступилися через очевидну упередженість суддів (угорця і словенця), які допомагали господарям майданчика. Давно ми такого не бачили. Через це наші хокеїсти ледь не пішли достроково з гри. Вони почали сперечатися, за що отримали картки (попередження). А ось туркам ми поступилися через поганий психологічний стан і помилки в центрі майданчику, – пояснив Микола Касянчук.   

          

Переглядів: 341
Ім`я *:
Email *:
Код *: