Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 18 » Голова Вінницької регіональної організації «За життя» увійшов до складу комісії Міжнародної боксерської Асоціації
16:40
Голова Вінницької регіональної організації «За життя» увійшов до складу комісії Міжнародної боксерської Асоціації

Голова Вінницької регіональної організації Політичної партії «За життя»  Донатас Піскун увійшов до складу комісії з питань спортсменів та молоді Міжнародної боксерської Асоціації (AIBA).

Про це йдеться в офіційному листі AIBA до Федерації боксу України. Кандидатура Донатаса Піскуна була затверджена тимчасовим президентом Міжнародної боксерської Асоціації Гафуром Рахімовим.

«В першу чергу висловлюю слова подяки тимчасовому президенту Міжнародної боксерської Асоціації Гафуру Рахімову за затвердження моєї кандидатури та президенту Федерації боксу України Володимиру Продивусу за підтримку та довіру, –зазначив Донатас Піскун. – Переконаний, що мій досвід міжнародної роботи у складі комісій Європейської боксерської Конфедерації сприятиме реалізації завдань президента ФБУ відтепер й в структурі Міжнародної боксерської Асоціації».

Зокрема він зазначив, що фізична культура і спорт є складовою частиною загальної культури суспільства, яка спрямована на зміцнення здоров’я, розвитку фізичних, морально – вольових та інтелектуальних здібностей людей, гармонійного формування особистості. І основним завданням фізичної культури і спорту є постійне підвищення рівня здоров’я фізичного та духовного розвитку населення, сприяння економічному та суспільному прогресу суспільства.

-Ключовими напрямками є формування здорового засобу життя, турбота про підростаюче покоління, розвиток всіх елементів соціальної інфраструктури. На жаль, сьогодні в українських сім'ях на тютюн та алкоголь витрачається набагато більше грошей, ніж на фізичну культуру і спорт. Навіть якщо дитина хоче займатися спортом, навіть якщо в сім'ї створюються відповідні умови, то дітям часто нікуди податися, нікуди йти. Без втручання держави в розвиток мережі безкоштовних спортивних установ ми цю проблему не вирішимо. Спортивна молодь – це здорова й успішна молодь.

Тому пріоритетними напрямами партії «За життя» - є побудова сильної, здорової, щасливої нації для запоруки життя майбутніх поколінь, -  зауважив Донатас Піскун.


Переглядів: 486
Ім`я *:
Email *:
Код *: