Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Листопад » 12 » Вихованки Бориса Максимчука виграли відкритий чемпіонат Вінниці з самбо
09:55
Вихованки Бориса Максимчука виграли відкритий чемпіонат Вінниці з самбо

Близько 70 спортсменів взяли участь у відкритому чемпіонаті Вінниці з самбо  серед чоловіків і жінок. Змагання пройшли восьмого листопада у борцівському  залі Центрального міського стадіону.  
Боролися представники Вінницької МДЮСШ № 5,  Вінницького державного  педагогічного університету, Вінницького національного технічного  університету, обласної комплексної ДЮСШ і ОДЮСШ «Колос».  На килим виходили  не лише місцеві борці, але й представники Житомира, Бердичева (Житомирська  область) і Шаргороду.
Загалом серед чоловіків, жінок та у бойовому самбо (із додаванням ударної  техніки) розіграли 15 комплектів медалей. Іногородні спортсмени також підіймалися на п’єдестал. Але все ж цього разу  домінували вінничани. В неофіційному командному заліку збірна Вінниці  здобула першість. Разом із нею першу трійку склали Житомир і Шаргород.     
Головним суддею змагання був вінничанин Олег Бузовський. Він відомий тим, що  на шоу «Україна має талант» встановив рекорд України із віджимань від  підлоги. І отримав відповідний сертифікат від представника Книги рекордів  України.
– Серед учасників були не лише досвідченні дорослі борці, але й кваліфіковані школярі віком від 13 років. Приміром, у вазі до 62 кг переможцем став 15-річний вінничанин Назар Лобода. Він здолав у фіналі 24-річного земляка Михайла Червінчука, – розповів Олег Бузовський   
У ваговій категорії до 90 кг усіх переміг 22-річний представник Вінниці Петро Давиденко, бронзовий призер чемпіонату Європи із бойового самбо. Він також став чемпіоном у спортивному самбо, здолавши поспіль трьох опонентів.
Серед учасників жінок цього разу було обмаль. Золото здобули студентки Вінницького державного педагогічного університету Юлія Мельничук та Антоніна Садовенко. Підготував чемпіонок тренер із боротьби самбо та дзюдо цього вишу Борис Максимчук.
За підсумками змагань буде сформована збірна Вінниці з самбо. Вона 17 листопада візьме участь у чемпіонаті області, що пройде в Ладижині. 
– До збірної увійдуть чемпіони і призери чемпіонату міста. Загалом 30 cпортсменів. В Ладижині вони боротимуться за медалі серед чоловіків і жінок,  в спортивному та бойвому самбо, – сказав один із тренерів збірної Вінниці Олег Бузовський.
 

Переглядів: 317
Ім`я *:
Email *:
Код *: