Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Грудень » 5 » Віце-президент «Ниви» Вадим Кудіяров розповів про ситуацію в клубі
10:48
Віце-президент «Ниви» Вадим Кудіяров розповів про ситуацію в клубі

Віце-президент футбольного клубу другої ліги «Нива» Вадим Кудіяров підбив підсумки року і окреслив подальші плани нашого клубу.
– На сьогодні «Нива» посідає четверте місце в групі «А» другої ліги. І лише на чотири очки відстає від лідера. Це доволі позитивно, якщо зважати на перспективи команди. Фактично ми є одними із лідерів і маємо гарні шанси на вихід у першу лігу. Попереду – ще один матч другого кола і все третє. Тобто у нас є шанси піднятися вище у турнірній таблиці, – каже Вадим Кудіяров. – Також «Нива» цього сезону непогано виступила в Кубку України. Ми на виїзді здолали одеську «Реал-Фарму», вдома переграли першоліговий «Гірник-спорт» (Горішні Плавні). Дійшли до третього кола, де лише в серії пенальті поступилися «Гірнику» (Кривий Ріг).   
– Вадиме Ігоровичу, хто надалі тренуватиму «Ниву»? Адже. як відомо, головний тренер Денис Колчін пішов у відставку.
– Денис Колчін вирішив залишити клуб, адже він відчував тягар відповідальністю перед адміністрацію клубу і вболівальниками. Його відставка була прийнята. Тому на сьогодні одним із головних питань є пошук кваліфікованого головного тренера.
- Наразі «Нива» перебуває у відпустці. Коли можна очікувати поновлення тренувального процесу?
– Коли знайдемо нового головного тренера, одразу зберемо команду. Це відбудеться до кінця року. Для того, щоб покращувати результати, необхідно провести селекційну роботу. Маємо чотири місяці, щоб в кадровому плані підсилити клуб, провести тренувальні збори. Їх необхідно як мінімум три, щоб нормально укомплектувати команду і якісно підготуватися до сезону.
- Скільки гравців мають контракти із нашим клубом?
- Із 21 футболіста «Ниви» лише в п’ятьох завершилися контракти. У решти вони підписані до літа 2019 року. Але ми розглядаємо можливість поновити угоди із деякими з цих п’яти футболістів, у яких вони закінчилися. Можливо, з кимось із гравців доведеться попрощатися, Втім, щодо кадрів визначатиметься вже новий головний тренер.
– Підтримка клубу була задовільною?
– Ми дякуємо за підтримку Вінницькій обласній державній адміністрації та особисто її голові Валерію Коровію. Ця допомога під час першого кола чемпіонату України була вагомою. Вдячні за сприяння й Вінницькій міській раді, яка безкоштовно виділяла Центральний міський стадіон для проведення офіційних матчів і деяких тренувань.        
Відзначу низку місцевих ЗМІ, які весь сезон підтримували «Ниву». Гравців, які билися і віддавали всі свої сили на полі. Наших вболівальників, деякі з яких не пропустили жодного виїзного матчу. Причому – незалежно від результатів і погодних умов.
А особлива вдячність – президенту «Ниви» Василю Вовку, який виконав фінансові зобов’язання перед клубом і футболістами. На сьогодні закриті всі питання щодо виплат зарплат і премій. Тобто жодних боргів «Нива» не має!
– На що можна розраховувати в наступному році?
– В будь-якому випадку, за будь-яких розкладів, професійна футбольна команда у Вінниці буде збережена. Надіємося, що в 2019 році «Нива» радуватиме численними перемогами та якісною грою. Сподіваємося, що співробітництво із Вінницькою ОДА та Вінницькою міською радою буде продовжено. Будемо раді й підтримці з боку інвесторів та представників бізнесу, які люблять професійний футбол і готові допомогти нашому клубу.

Переглядів: 230
Ім`я *:
Email *:
Код *: