Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Січень » 9 » Вболівальників почали приймати у члени клубу. Підсумки зустрічі із керівництвом «Ниви»
12:05
Вболівальників почали приймати у члени клубу. Підсумки зустрічі із керівництвом «Ниви»

Вчора, 8 січня, в конференц-залі готелю «Добродій» відбулася зустріч керівництва нашого клубу із активними вболівальниками. Спікерами виступали власник «Ниви» Дмитро Рогозюк і її віце-президент Вадим Кудіяров . Їх слухали, задавали запитання і висловлювали пропозиції фани різного віку – від молоді до пенсіонерів. Серед них були володар посвідчення № 1 почесного вболівальника «Ниви» Володимир Данилевський, редактор «Сайту болельщиков Нивы» Ігор Пущал, лідер спільноти «Зелена-біла сім’я над Бугом» Віталій Шкурак …
На зустрічі підіймалося багато питань. Даємо основний зміст відповідей на них від Дмитра Рогозюка і Вадима Кудіярова. А також рішення, які були ухвалені на зібранні.

«Ниву» збиралися зняти
Як повідомив пан Кудіяров, старе керівництво «Ниви» збиралося зняти клуб з чемпіонату України. Директор клубу Сергій Мартиновський направив листа до ПФЛ з проханням виключити «Ниву» з її членів. Нове керівництво нивівців зупинило цей процес.

Активи і пасиви     
Сьогодні у «Ниви» є атестат професійного клубу. На контрактах 14 футболістів і 5 працівників тренерського штабу. Водночас існує заборгованість по зарплатні на частину листопада і весь грудень.

Про Василя Вовка
Про екс-президента «Ниви» Василя Вовка йшлося в позитивному плані. Мовляв, він вписав своє ім’я золотими літерами в історію вінницького футболу. Бо не лише допоміг відродити професійний клуб на Вінниччині, але й протягом трьох років утримував його.

Про політичну кон’юнктуру
Пан Кудіяров відповів на ідеї вболівальників використати майбутні вибори, аби залучити кошти у клуб. Він рішуче відкинув політичну складову. Мовляв, «Нива» була і буде поза політики! Команді потрібен надійний фундамент, що не залежить від політичної кон’юнктури.    

Комунальне підприємство чи народний клуб?
Прийнято рішення створити робочу групу, яка надалі лобіюватиме інтереси «Ниви». Пріоритетним є створення на базі клубу комунального підприємства – міського чи обласного.
Також є ідея піти шляхом «Вереса» (Рівне) - створити народний клуб, членами якого були 3,5 тисячі осіб.
 
Почали приймати в члени клубу
Члени зібрання ухвалили рішення утворити громадську організацію ФК «Нива-Вінниця» та водночас розробити програму «Народний клуб «Нива-Вінниця». І одразу почали приймати небайдужих вболівальників в члени клубу, які матимуть право голосу на загальних зборах, впливатимуть на кадрові рішення тощо.

Як стати членом клубу
Вирішено, що стандартний річний внесок члена клубу «Нива-Вінниця» складає тисячу гривень. Водночас вболівальники пільгових категорій, які не можуть здати цієї суми, можуть зробити внесок для підтримки «Ниви» на власний розсуд.  
Відповідальним за прийняття у члени клубу призначено  лідера спільноти «Зелена-біла сім’я над Бугом» Віталій Шкурак. Із ним можна зв’язатися за телефоном: 097-131-64-75.

Відкриті для інвесторів і меценатів
Водночас Власник «Ниви» Дмитро Рогозюк запрошує для співпраці підприємців і бізнесменів. Він надав свій особистий телефон для контактів: 068-639-01-00. Дмитро Рогозюк запевняє, що жодна копійка залучених коштів не піде «наліво».

Розраховують на владу
Торік обласна влада підтримала «Ниву» у сумі 3 мільйони гривень. Керівництво клубу вважає, що можна розраховувати й на кращу підтримку. Бо спортивний бюджет області сягає близько 70 млн. грн., Вінниці – 60 млн. грн.
Пан Кудіяров, як депутат міської ради, та Дмитро Рогозюк, негайно починають вести діалог із керівниками міста та області.       
 
Потенційні тренери-вінничани
Керівництво клубу веде перемовини з двома потенційними головними тренерами «Ниви». Обидва вони – вінничани.
Затвердять тренера після того, як стане зрозумілим річний бюджет клубу. Якщо він сягатиме не більше 5 млн. грн. – буде стояти задача зберегти основу колективу. А для боротьби за найвищі місця у групі і вихід у першу лігу необхідно близько 9 млн. грн.

Зберегти кістяк складу
Керівництво прагне зберегти всіх 14 гравців, які зараз на контрактах, якщо буде відповідний рівень фінансування. Якщо ж ні – то найбільш пріоритетними є сім футболістів. Це воротар Гурідов, польові виконавці Шестаков, Савошко, Яськов, Хохлов, брати Маляренки. Як бачите, більша половина з них – вінничани.

Щоб не стали вільними агентами
Питання із гравцями треба вирішувати швидко. Бо вони після 10 січня можуть стати вільними агентами (через невиплату зарплатні протягом 2 місяців).

Повернуть Брижчука?!
«Нива» прагне повернути нашого земляка, креативного півзахисника Тимофія Брижчука, який зараз у статусі вільного агента. Інших прізвищ потенційних новачків не було названо.
Склад формуватиме новий тренер. Планується провести перед весняною частиною сезону три хороших збори.

Коли наступна зустріч
Аналогічна зустріч з уболівальниками планується в конференц-залі готелю «Добродій» на середу, 16 січня. Початок – о 19.00.

Переглядів: 381
Ім`я *:
Email *:
Код *: