Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Лютий » 11 » «Прем’єр-Нива» здобула срібло обласного чемпіонату серед юнаків 2006-2007 р.н.
09:53
«Прем’єр-Нива» здобула срібло обласного чемпіонату серед юнаків 2006-2007 р.н.

Чемпіонат області з футзалу серед юнаків 2006-2007 р.н. провели у чотири етапи. На початку стартували 34 команди.  До фінальної пульки увійшли вісім кращих колективів. Вони змагалися за медалі дев’ятого лютого у спорткомплексі «Колос».
Після матчів у двох підгрупах пройшли стикові ігри за медалі. В поєдинку за бронзу колектив Ямполя розгромив вінницький «Темп» із рахунком 7:1. А в фіналі глядачі побачили класичне дербі двох найсильніших футбольних шкіл Вінниці. Цього разу команда ДЮСШ Блохіна-Бєланова виглядала на майданчику потужніше за «Прем’єр-Ниву» і закономірно перемогла із рахунком 2:0.
– Наша команда виграла на турнірі всі матчі. В групі ми здолали Ямпіль – 3:2, Ладижин – 5:1 і Могилів-Подільський – 3:1. Спеціально не готувалися до цього змагання. Чемпіонат вважали етапом підготовки до старту в Дитячо-юнацькій футбольній лізі України, – розповів директор ДЮСШ Блохіна-Бєланова Ігор Коваль.
Кращим гравцем у складі чемпіонів був їх капітан і найвлучніший бомбардир Володимир Мулик. Протягом чемпіонату він наколотив у ворота суперників понад десяток м’ячів. За словами Володимира Мулика, найскладнішим для його команди був матч групового етапу проти ямпільчан, який вдалося виграти із мінімальним рахунком 4:3.
Володимир Мулик розповів, що футболом займається лише рік.
– Спочатку було складно наздоганяти більш досвідчених партнерів. Але я дуже старався, і це далося взнаки. Мрію з часом потрапити до збірної України і грати за «Шахтар», – каже Володимир Мулик.  
Тренер «Прем’єр-Ниви» Олександр Квятковський визнав, що суперник у фіналі був кращим.
–  ДЮСШ Блохіна-Бєланова була сильнішою у психологічному налаштуванні на фінал, а також краще реалізовувала свої моменти, – каже Олександр Квятковський. – Турнір нам допоміг побачити свої слабкі місця. Тому перед осіннім дебютом у Дитячо-юнацькій футбольній лізі України  необхідно доукомплектовуватися. Можливо, залучатимемо кращих юних футболістів із районів.     
Нагородження проводили виконавчий директор обласної федерації футболу Михайло Прозоровський і головний спеціаліст і дитячо-юнацького футболу Віктор Коваленко.
– Змаганнями серед дитячих команд ми відкрили сезон у 2019 році. Далі стартують Дитячо-юнацька футбольна ліга області і України, масовий турнір на призи клубу «Шкіряний м’яч». На Вінниччині футболом займаються близько шість тисяч осіб. Ми намагаємося підвищувати кваліфікацію футбольних тренерів, організовуємо обласні курси із наданням диплому категорії «С», – розповів Михайло Прозоровський.     


Переглядів: 397
Ім`я *:
Email *:
Код *: