Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 20 » «Поділля» - «Нива» - 0:3. Своєрідний «хет-трик» братів Маляренків
14:47
«Поділля» - «Нива» - 0:3. Своєрідний «хет-трик» братів Маляренків

18 лютого День народження святкували півзахисник «Ниви» і відеооператор нашого клубу Леонід Загоруйко. Команда зробила обом гарний подарунок – в Хмельницькому виграла чергове подільське дербі із рахунком 3:0. Гра пройшла на штучному газоні Хмельницької ДЮСШ № 1, який дещо менше стандартних розмірів. Це вже четверта поспіль перемога «Ниви» у контрольних поєдинках цієї зими.
До речі, на грі були присутні вінницькі вболівальники (на чолі з одним із активістів «Зелено-білої сім’ї над Бугом» Олегом Семеновим), незважаючи на морозну погоду і товариський статус поєдинку. Вони відчайдушно підтримували своїх улюбленців, барабанили. Та й не забули привітати з іменинами солодким подарунком Тимофія Брижчука.
Наша команда провела гру фактично двома складами. Адже було важливо перевірити у справі потенційних новачків. Незмінним два залишався капітан Ігор Маляренко, а ось голкіпера Максима Бабійчука замінили у перерві між таймами.
Дебют матчу пройшов з деякою територіальною перевагою вінницької команди. Напругу постійно створював Ігор Маляренко, який на старті і сам непогано пробив головою, і роздавав гарні передачі. Все ж після 15-ї хвилини ігровою ініціативою заволоділи господарі поля. Кілька разів нашу команду рятував Максим Бабійчук. Він діяв дуже впевнено, як і в попередньому товариському поєдинку з «Шахтарем» U-19. Навіть нейтралізував парочку виходів віч-на-віч!
Подоляни продовжували тиснути, і на 28-й хвилині атака завершилася падінням атакуючого гравця в карному майданчику «Ниви». Головний суддя навіть спочатку призначив пенальті. Але після консультації з боковим арбітром скасував своє рішення – через офсайд, який той зафіксував раніше. Нам пощастило.
Тривожно для вінничан розпочався і другий тайм: після удару з близької відстані м’яч просвистів біля штанги «Ниви». Незабаром гравець господарів вийшов віч-на-віч з нашим воротарем, навіть обіграв його, але пробив невлучно   
Поки що нічого не передвіщало розгрому «Поділля». Але на 53-й і 55-й хвилинах своє вагоме бомбардирське слово сказав Ігор Маляренко. В першому випадку йому асистував гравець, який перебуває на перегляді. У другому – брат Андрій Маляренко, який минулого року грав за «Скалу», а зараз перебуває у «Ниві» на перегляді. Ігор подвоїв рахунок ударом з близької відстані, коли оборона «Поділля» зовсім розгубилася. Під час третього голу брати Маляренки помінялися ролями. На 61-й хвилині Ігор прострілював, а Андрій, який перебував у карному майданчику, замикав передачу.  
В завершальні хвилини «Нива» впевнено контролювала перебіг подій на полі. Вінничани могли ще збільшити рахунок, але господарів врятувала хрестовина воріт. Після неї м’яч дивом відскочив у поле, а не у ворота.     
– Я завжди налаштований на голи і шукаю моменти для них. Добре, що сьогодні вдалося забити двічі, – сказав герой матчу Ігор Маляренко. – У нас дружній колектив, гравці стараються, викладаються на-повну. Тому сподіваємося на подальші успіхи.           

 

Переглядів: 419
Ім`я *:
Email *:
Код *: