Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Листопад » 22 » Олег Шикір: «Спробуємо поборотися за медалі ДЮФЛ»
10:15
Олег Шикір: «Спробуємо поборотися за медалі ДЮФЛ»

В минулому сезоні ДЮСШ «Прем’єр-Нива» дебютувала у вищій лізі Дитячо-юнацької футбольної ліги України і спромоглася закріпитися в еліті. В цьому чемпіонаті юні нивівці, які набралися досвіду, грають набагато впевненіше. Перед зимовим міжсезонням за підсумками виступів команд всіх чотирьох вікових категорій «Прем’єр-Нива» посідає п’яте місце в групі. Причому два з наших колективів – у призовій трійці.
Підсумки першої половини сезону підбив заступник директора ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олег Шикір:
– Дякую всьому тренерському складу, батькам і самим юним футболістам за те, що вони доклали всіх зусиль для досягнення високого результату у ДЮФЛ. Особлива подяка тренерам з Калинівки, Ямполю, Козятину, Погребища, які направляли своїх кращих вихованців у наші команди для виступів на всеукраїнському рівні.    
– Детальніше розкажіть про результати майбутніх випускників ДЮСШ «Прем’єр-Нива», команду тренера Юрія Козачука.   
– Наші команди розпочали виступи у ДЮФЛ по-різному. Найстарша з них, 2001 р.н. п’ять турів поспіль не могла виграти. Але хлопці зібралися і провели завершальні тури доволі впевнено, здобувши низку перемог. Причому часто це були вольові виграші, тобто після невдалого початку. У тому числі ми здолали лідера групи «Зміну-Оболонь» (Київ) і вдома, і у гостях. Це свідчить про характер і гарні бійцівські якості.   
– Вже цікавляться найстаршими гравцями професійні команди?
– Очевидний лідер «Прем’єр-Ниви» 2001 р.н. – форвард Данило Драбатий. Він вже потрапив у полі зору вінницької команди другої ліги «Нива-В». Думаю, у нього буде непогане футбольне майбутнє. Ми будемо підтримувати всіх наших випускників, і в першу чергу рекомендуватимемо їх тренерам «Ниви-В». Розглядатимемо й пропозиції від грандів. Адже ми за зацікавлені, щоб наші випускники надалі грали на високому професійному рівні.      
– Молодші команди «Прем’єр-Ниви» (2003 р.н. і 2004 р.н.) досить впевнено стартували в ДЮФЛ України …
– Цьому передувала велика селекційна робота, збори і тренувальні ігри. Команди 2003 р.н. і 2004 р.н. готували Олександр Квятковський і Сергій Шубін. Цей тренерський тандем виправдав себе. Бо наші молодші юнаки грали з максимальною самовіддачею. Більшу частину турніру вони були на горі турнірної таблиці. На жаль, в останньому турі в 2017 році команди 2003 р.н. і 2004 р.н. програли і опустилися з перших місць – відповідно на третє і друге.   
– В яких змаганнях ваші вихованці братимуть участь взимку?
– Команди «Прем’єр-Ниви» молодших вікових категорій братимуть участь у чемпіонаті області з фут залу. І будуть планомірно готуватися до поновлення баталій у ДЮФЛ. Щомісячно на СК «Нива» відбуватимуться відкриті турніри, у тому числі й взимку. Хоча багато чого буде залежати від погодних умов.  
– На що можна сподіватися після зимової перерви?
– Будемо продовжувати селекційну роботу і намагатися вивести хоча б одну з команд молодших категорій у фінальну частину. Згідно із регламентом, за це у стикових матчах боротимуться команди, які посіли 1 – 4 місця у групах. Отже, спробуємо поборотися за медалі.      

   
      

Переглядів: 424
1 Веселий  
0
Над дисципліною попрацюйте.

Ім`я *:
Email *:
Код *: