Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 16 » Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко зустрівся із вінничанами
21:46
Лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко зустрівся із вінничанами

Сьогодні, 16 червня, до Вінниці завітав лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко. Він двічі очолював СБУ України (2006 – 2010, 2014 – 2015 роки), а нині є одним із найрейтинговіших опозиційних політиків України. На зустрічі із вінничанами, яка пройшла в Будинку офіцерів, Валентин Наливайченко розповів, що до складу руху «Справедливість» входить понад 200 громадських організацій, причому це переважно молодь.
Політик визнав, що буде балотуватися у Президенти України. І розповів, які питання вважає головними для країни: підвищення зарплат і пенсій, виплати субсидій, створення робочих місць, наведення ладу у галузях охорони здоров’я і медицини тощо. Щоб покращити життя нас із вами, Валентин Наливайченко пропонує кілька негайних кроків, основними з яких є деолігархізація (відділення бізнесу від влади) і деофшоризація (включаючи повернення з офшорів вкрадених у народу мільярдів).  
Також Валентин Олександрович наполягає на конче необхідному відновленні промисловості. Причому у першу чергу йшлося про запуск оборонних заводів. Бо у часи військової агресії РФ наша країна значну частину продукції для армії чомусь купує за високими (чи навіть завищеними!) цінами за кордоном.
Під час відповідей на запитання, яких було дуже багато,  пан Наливайченко розповів, що необхідно зробити  для покращення життя тим чи іншим верствам населення. Приміром, він пропонує гроші на вищу освіту давати напряму студентам, а не вишам (кожному студенту – по 50 тисяч гривень у рік на освіту). Всім пенсіонерам – придбавати медичні страховки. Молодим жінкам – додаткові податкові пільги по найму, а також зрівняти оплату праці жінок і чоловіків.
Також відомий політик представив свою команду. Зокрема, очільника Вінницького осередку руху «Справедливість» Романа Корченюка і заслуженого юриста України, голову громадської організації «Антикорупційний рух Валентина Наливайченка» Василя Вовка.    
– Нині в країні практично всі реформи не працюють. Чому я пішов у політику? Якщо ми не будемо відстоювати інтереси нашої громади, політика знищить наші родини. Країні конче необхідні зміни, – сказав Роман Корченюк. – До руху «Справедливість» я приєднався не випадково. Бо добре знаю Валентина Наливайченка, як порядну і професійну людину.
Василь Вовк виділив проблемні питання в країні, якими опікується команда Валентина Наливайченка. За словами пана Вовка, найбільше українці страждають через війну та корупцію. Але саме це дає можливість корупціонерам все більше і більше дерибанити народних (бюджетних) грошей.  
– З урожаєм дуже проблема ситуація. Бо нерідко із автоматами захищають те, що посіяли. Валентин Олександрович їздить навіть по малим селам, щоб донести нашу позицію і допомогти людям. Я також беру участь у захисті селян – у Київській, Одеській області тощо. Бо нерідко на селі твориться справжній «бєспрєдєл», – каже Василь Вовк.     
Пан Вовк зауважив,  що лідер руху «Справедливість» приїздить у регіони із відкритою душею, не наганяючи повні зали. На зустріч із ним люди приходять із відкритою душею, у яких «болить».

 

 

 

Переглядів: 275
Ім`я *:
Email *:
Код *: