Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Жовтень » 20 » «Евертон» вдруге зіграв внічию з ФК «Володимир»
11:53
«Евертон» вдруге зіграв внічию з ФК «Володимир»

Захоплюючий поєдинок провели 19 жовтня вінницький «Евертон» і ФК «Володимир» (Тиврів) в рамках півфіналу Кубку Вінниці з футболу. Тижнем раніше «англійці» завадили тиврівчанам достроково стати переможцями відкритого чемпіонату обласного центру, зігравши з ними внічию з рахунком 2:2. Тож їхня чергова дуель була принциповою. Адже в складі обох команд виступають колишні нивівці та представники інших професійних клубів.
Рахунок відкрили «іриски» (таке прізвисько мають футболісти англійського «Евертону», а у Вінниці фактично створено його фарм-клуб). Гол забив Віталій Бондарєв, який технічно реалізував вихід віч-на-віч. Гості проводили непогані контратаки, але у воротах «Евертону» впевнено діяв Ілля Ткаченко. Перший тайм завершився за мінімальної переваги господарів.
На початку другого тайму ФК «Володимир» перехопив ініціативу і створив низку небезпечних гольових ситуацій. Як наслідок – Максим Пастух після провалу захисту «евертонівців» зрівняв рахунок.
У відповідь вінничани додали в активності. Спочатку Володимир Курдибаха чудовим дальнім ударом у «дев’ятку» вивів вперед команду Артура Меда. Згодом його брат Олексій Курдибаха після чіткої комбінації з близької відстані буквально завів м’яч у ворота. 3:1.
«Евертон» пішов вперед великими силами, намагаючись «добити пораненого звіра». І поплатився за це. На контратаках ФК «Володимир» відігрався. Гольовий дубль оформив граючий президент тиврівського клубу Дмитро Малюта. 3:3. Попереду – ще матч-відповідь у Тиврові, Лише після цього визначиться фіналіст турніру.
– Сьогодні наші нападники зіграли не найкращим чином. Було створено чимало гольових моментів. Але більшість з них наша команда не використала. Суперник виявився дуже сильним. Шкода, що вдруге граємо з ним внічию, втрачаючи перемогу, – сказав головний тренер «Евертону» Артур Мед.   

     

Переглядів: 346
Ім`я *:
Email *:
Код *: