Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Січень » 6 » Дмитро Рогозюк: «Місцева влада має сприяти притоку інвестицій до «Ниви», адже це візитівка Вінниці»
12:35
Дмитро Рогозюк: «Місцева влада має сприяти притоку інвестицій до «Ниви», адже це візитівка Вінниці»

Новий власник СФК «Нива» Дмитро Рогозюк розповів про себе, свої плани і власне бачення розвитку клубу.
– Дмитре, коли Ви стали фанатом «Ниви»?
– Вперше я прийшов на фанатський сектор у 15 років. Тобто це було майже десять років тому. З того часу завжди вболіваю за нашу команду на трибунах.
– А коли стали одним із лідерів наших ультрас?
– В ультрас є таке поняття, як заряджаючий. Вперше мене поставили виконувати цю функцію у 18 років. Після того я почав займати ключові позиції у нивівському фанатському середовищі.
– Почесний президент Василь Вовк передав Вас всі права на «Ниву»? І яку посаду в клубі займаєте нині?
– Сьогодні у мене 100 % корпоративних прав на клуб. Тобто я фактично є його засновником, власником. А ось директора у нас поки що немає. Бо триває процес юридичного переоформлення клубу.     
– Тепер в першу чергу бачите себе керівником чи все ж водночас частиною вболівальницького середовища?  
– Я і далі не стоятиму осторонь від фанатського життя, нікуди від нього не відходжу. І, думаю, й надалі спостерігатиму за матчами на трибуні разом з ультрас «Ниви».
– Василь Вовк називав наших фанів цілодобовими вболівальниками. Не плануєте разом із ними брати участь в акціях задля підтримки «Ниви»?
– Поки що ми будуємо конкретний план дій щодо розвитку клубу. Намагатимемося залучити максимум фінансів. Розраховуємо на плідний діалог із владою. За його підсумками прийматимемо подальші рішення. Зробимо все можливе задля підтримки «Ниви» – я це неодноразово заявляв й раніше, не обіймаючи керівних посад.       
– Якими можуть бути ймовірні джерела фінансування нашого клубу?
– В будь-якому випадку маємо співпрацювати із місцевою владою. Вважаю, що вона сприяти притоку інвестицій до головної футбольної команди міста і області. Адже «Нива» – це візитівка Вінниці. Якщо влада буде «ставити палиці у колеса» клубу (не даватиме Центральний міський стадіон, кошти на підтримку команди), то й інвестор до нас не піде. Водночас за підтримки міста і області можна започаткувати інвестиційні програми для бізнесу.
З іншого боку, міський або обласний бюджет в змозі й самотужки утримувати муніципальний клуб. Також розглядаємо варіант перетворення «Ниви» у комунальне підприємство.
Ми відкриті до діалогу, готові вислухати пропозиції щодо реального плану розвитку, співпрацювати разом з небайдужими прихильниками гри № 1! За необхідності готові передати клуб людині, яка любить футбол і яка зможе фінансувати «Ниву» і вести її до перемог, до наступних ліг.
– Що можна сказати по кадровим питанням?
– Поки ми не сформуємо бюджет клубу до кінця сезону, ми не можемо спілкуватися детально із будь-яким гравцем або представником тренерського штабу. Зрозуміло, наразі ведуться перемовини із претендентами на посаду головного тренера «Ниви», із футболістами. Вивчаємо трансферний ринок нашої другої ліги.
Але поки що найболючіша тема у клубі – це фінанси. Зважаючи на підсумки нашого діалогу із представниками місцевого бізнесу і влади, будемо розуміти, на що ми можемо розраховувати. В будь-якому випадку впевнені, що клуб вдасться зберегти.
– В «Ниві» на контрактах до останнього часу були 14 гравців. Всі залишаються в команді?
– У мене немає інформації, що хтось із них розірвав контракт. І поки що, здається, немає підстав для одностороннього припинення контрактів. Співпрацю припинено лише із колишнім головним тренером Денисом Колчіним.                  
– Перед сезоном планується традиційна зустріч із вболівальниками?
– Клуб планує організувати розширене зібрання із вболівальниками, представниками фанатської спільноти, ЗМІ. Будемо разом обговорювати поточну ситуацію в «Ниві».
– Дякуємо за відповіді. Хай щастить!   

Візитка
Дмитру Рогозюку – 25 років.
Відомий, як один із лідерів вінницьких ультрас.
Вища освіта, закінчив Львівський державний університет безпеки життєдіяльності. Навчається в магістратурі Київського національного будівельного університету.
Призер чемпіонату країни із фрі-файту (українського національного виду змішаних єдиноборств).
Одружений, має однорічну доньку.

Переглядів: 319
Ім`я *:
Email *:
Код *: