Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Грудень » 24

Вінничанин Борис Максимчук є призером чемпіонатів світу з самбо і дзюдо серед майстрів, тренером борців Вінницького державного педагогічного університету. Він також викладає у ВДПУ, веде наукову роботу в галузі фізичної культури і спорту. А днями Академією наук вищої освіти України 40-річному Борису Максимчуку присвоєне звання академіка. Це нечасте явище у такому ще доволі молодому віці.
Науковий керівник Бориса Максимчука, академік Національної академії педнаук Роман Гуревич коментує:
– Борис Максимчук працює у сфері педагогіки та фізичного здоров’я нашого суспільства. Зокрема, у галузі фізичного виховання і валеології (сучасний комплексний підхід, який ставить предметом свого дослідження духовне, психічне та фізичне здоров'я людини). Академія наук вищої освіти України – недержавна організація. Це серйозна і престижна установа, бо в ній зібрані наукові сили з різних областей знань. Я також є членом Академії наук вищої освіти України разом із близько 400 науковцями. Тому отримання звання академіка цієї організації – престижне і вагоме.     

Перегляди 662 | Дата: 24.12.2018

«Голос країни» – один із найпопулярніших телеконкурсів талановитих вокалістів. У Вінницькому вищому художньому ПТУ № 5 провели схоже шоу, яке отримало назву «Голос училища». Воно тривало протягом трьох місяців. В жовтні цього року відбулися відбіркові тури, в яких могли взяти участь всі охочі учні ПТУ № 5 – майбутні будівельники, реставратори, художники, столяри і штукатури.

Тренери шукали таланти
Творчий рівень юнаків і дівчат оцінювали три компетентні тренери-вокалісти: радіоведуча ТРК «Вінтера», бакалавр музичного мистецтва Вероніка Ганай; учасник відбірних етапів шоу «Х-фактор», поет і реп-виконавець Олексій Скрипаченко; учасниця шоу «Голос. Діти» та «Х-фактор», яка брала участь у низці міжнародних і всеукраїнських фестивалях Ася Андрійченко. Вони сиділи до юних учасників спиною, як у справжньому телешоу «Голос країни». І поверталися, якщо бачили талант і перспективи співака.
Свої сили вирішили спробувати 13 вокалістів. Перший відбірний етап пройшла дюжина учасників, яких вибрали тренери. Таким чином кожен із трьох наставників отримав по 4 конкурсанти. Їх розподілили на дуети, які готували до виступу по одній пісні. Другий етап, співочі батли, провели наприкінці листопада. Після цього тренери обирали кращого учасника із кожного дуету, який проходив до фіналу.

Виграла майбутня художниця
Днями відбувся фінальний етап «Голосу училища&raqu ... Читати далі »

Перегляди 310 | Дата: 24.12.2018