Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Листопад » 21

20 листопада у Вінницькому транспортному коледжі пройшло свято, присвячене Дню студента. На ньому були присутні представники кожної навчальної групи. Студентів привітав директор коледжу Михайло Фаліштинський.
Родзинкою свята стало нагородження кращих студентів-відмінників і найсильніших спортсменів. Вони отримали безкоштовні абонементи у тренажерний зал «Максимус». Зокрема, відзначили призерів всеукраїнських і обласних змагань із боротьби, легкої атлетики і пожежно-прикладного спорту.
– Команда нашого коледжу посідала перші місця на чемпіонатах України з пожежно-прикладного спорту, – каже заступник директора Вінницького транспортного коледжу із навчально-виховної роботи Світлана Онофрійчук.  
Молодих людей розважила студентська «Ліга сміху», яку готували і судили представники міського Палацу мистецтв «Зоря» Юлія Шемет і Михайло Сидорук. Конкурс виграла команда «Колеги». Представник Вінницького козацького полку імені Івана Богуна Валерій Кульматицький подарував їй грошовий сертифікат на подорож по історичним містам у с. Базар (Житомирська область).  

Перегляди 225 | Дата: 21.11.2018

Ще не думали, як будете відзначати Новий рік? Якщо дружите зі спортом і ведете здоровий спосіб життя, варто взяти участь у традиційному новорічному забігу «Vinnytsia New Year Run-2019». Реєстрація на нього вже почалася!
Святкові перегони пройдуть першого січня у парку Дружби народів.  Зустріч із учасниками – біля центрального входу, поруч з ялинкою.
Старт – о 13.00.


– Подолайте дистанцію у веселій та святковій атмосфері! Приходьте  із родиною, колегами, друзями, домашніми тваринами. Дрес-кодом буде новорічне вбрання: шапка, маска, костюм тощо, – каже організатор перегонів, керівник спортивного клубу «Аir Fitness 365» Руслан Кобялко.
Кожен учасник свята спорту «Vinnytsia New Year Run-2019» може обрати дистанцію, яка йому по душі. Відбудуться одразу кілька різних стартів: на три, п’ять і сім кілометрів. Переможених не буде, адже всі отримають дизайнерські медалі фінішера!
– Спортсменів і глядачів чекає музичне свято, майстер-клас по розігріву. Також бігуни візьмуть участь в розіграші цінних подарунків. Будуть зроблені і професійні фото для соціальних мереж, – розповів  Руслан Кобялко.

Довідка
Попередня реєстрація на «Vinnytsia New Year ... Читати далі »

Перегляди 342 | Дата: 21.11.2018

Міжнародний турнір з індорхокею (хокею на траві в залі) «Прагосхема» відбувся наприкінці минулого тижня у столиці Чехії. Вінницю представляв чемпіон України «ОКС-ШВСМ», повідомляє Vlasno.info.
Розклад та склад учасників в останній момент було змінено у зв' язку із неучастю двох хокейних клубів ОАЄ. Їм чомусь не відкрили візи у Чехію. Тому на старт вийшли 9 команд із різних країн, розбитих на дві групи.  
В перший день вінничани розгромили іспанський клуб «Малага» із рахунком 8:2. Та розійшлися миром із австрійським клубом «ВАК» – 3:3.
На другий день «ОКС-ШВСМ» переміг господарів майданчику, ХК «Богеміанс» – 4:1. Таким чином підопічні тренера національної збірної України Павла Мазура виграли групу «А». В той час переможцем групи «В» став ХК «Мінськ» (Білорусь).
В півфіналі вінничани зустрілися в із австрійським ХК «Навакс». Цю команду вдалося здолати із мінімальною перевагою – 3:2.
На жаль, в слов'янському фіналі «ОКС-ШВСМ» не зміг здолати ХК «Мінськ». Наші хокеїсти поступилися із рахунком 4:7 і здобули срібні нагороди турніру.
Вінницький клуб провалив старт фінального поєдинку, коли пропустив одразу три незапланованих голи. Довелося перебудовуватися, що також не пішло на користь.    
– Якщо б виручили наші воротарі, а хлопці виконали устан ... Читати далі »

Перегляди 280 | Дата: 21.11.2018