Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 16

Майже півроку тривали футзальні баталії на першість Вінниці. 21 травня у Палаці мистецтв «Зоря» були підбиті їх підсумки і нагородили призерів, повідомляє Vlasno.info.
Нагородження проводили президент міської федерації футболу і голова обласної асоціації футзалу Дмитро Руденко та заступник голови спорткомітету Вінницької міської ради Роман Семчук.   
– Вінницькі змагання з футзалу – наймасовіші з усіх видів спорту, що красномовно підтверджує чисельність учасників чемпіонатів і кубків. Причому влітку футзалісти-аматори не відпочивають, а переключаються на великий футбол, – сказав Роман Семчук.     
В турнірі серед хлопців 2009 р.н. перші дві позиції вибороли команди «Прем’єр-Нива», а третьою став колектив «Темп-AUTO.RIA».
– Ми постійно виграємо різноманітні змагання. Виграли їх близько десятка. Або хоча б посідаємо призові місця. Успіху досягаємо завдяки гарній командній взаємодії, чітко граємо в пас, – каже 9-річний гравець «Прем’єр-Ниви» 2009 р.н. Євген Клімов:
У наймолодшій категорії юнаків 2010 р.н. золото виборола команда «Темп-AUTO.RIA», срібло – ДЮСШ Блохіна-Бєланова, бронзу – «Балкани» (Хмільник). Для цих хлопчиків чемпіонат міста був першим офіційним стартом в житті.   
– На обласні змагання ми виставляли лише дві команди. Бо старші юнаки були задіяні на чемпіо ... Читати далі »

Перегляди 275 | Дата: 16.05.2018

16 травня на стадіоні Вінницького національного технічного університету провели незвичні змагання. Дівчата змагалися у присіданнях, хлопці – у віджиманнях. На кожен конкурс запрошували по три представники від кожного з восьми факультетів. Судили викладачі фізичного виховання вишу.
Стартували 22 дівчини. Переможниця присіла 400 разів. Це спортсменка-легкоатлетка Діана Гордійчук, яка навчається на третьому курсі за фахом «метрологія та стандартизація». Друге місце посіла другокурсниця машинобудівного факультету Альона Загоруйко – 362 присідання. Третьою стала першокурсниця факультету комп’ютерних технологій стала Олена Шевчук – 181 раз.   
Серед 20 учасників-юнаків весь п’єдестал пошани зайняли представники факультету електроенергетики і електромеханіки. Чемпіоном став другокурсник Юрій Мушинський – 74 віджимання. Срібло – у другокурсника Олександра Ковецького (60 разів). Бронза – у першокурсника Михайла Півня (56 разів).    
Всі ці хлопці займаються стрітворкаутом, і успіх турнікменів не є випадковістю.
Всі призери змагань отримали в якості призу абонементи до тренажерного залу «Максимус».     
– Змагання мали статус відбору на аналогічні загальноміські змагання. Вони пройдуть 22 травня на набережній «Рошен». Зокрема, дівчата присідатимуть з 14-ї години, хлопці віджиматимуться з 15-ї, – розповіла заступниц ... Читати далі »

Перегляди 280 | Дата: 16.05.2018

З 11 по 13 березня у м. Тячеві (Закарпаття) відбувся чемпіонат Всеукраїнської федерації змішаних бойових мистецтв. В ньому взяли участь близько 180 спортсменів із 20 областей України. Вінницька команда дебютувала на змаганні. Її  презентували чотири бійця, і троє з них стали медалістами! Причому всі вони виступали у найпрестижнішій віковій категорії – старше 18 років.У ваговій категорії до 52 кг віце-чемпіонкою стала вінничанка Дар’я Романова. В фіналі вона гідно боролася, але все ж поступилася досвідченій Анні Овчинниковій (Рівне). До речі, Дар’я Романова виступає виключно в рамках Всеукраїнської федерації змішаних бойових мистецтв. Срібним призером у ваговій категорії до 77,1 кг став наш кандидат у майстри спорту з фрі-файту Микита Ячменюк. Вінницькому спортсмену забракло досвіду в фіналі. Там він поступився киянину задушливим прийомом. Бронзовим медалістом у вазі 70,3 кг став ще один кандидат у майстри спорту з фрі-файту Сергій Нестерук, який у півфіналі поступився одеситу.       
– Ми задоволені виступом наших бійців. Адже майже всі вінничани здобули медалі. Це серйозний результат для нашого дебютного старту на всеукраїнському рівні, – прокоментував керівник вінницької збірної, голова обласної федерації фрі-файту, голова обласного осередку Всеукраїнської федерації змішаних бойових мистецтв Вадим Кудіяров.

... Читати далі »

Перегляди 319 | Дата: 16.05.2018