Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 13

Команді із Вінниці вдалося здобути третю поспіль перемогу в чемпіонаті України і другу поспіль – на виїзді. Перед матчем з «Арсеналом-Київщиною» в Обухові (Київська область) не було недооцінки суперника, в чому наші гравці запевняли. Навіть незважаючи на аутсайдерський статус білоцерківської команди. Адже раніше не раз «Арсенал-Київщина» псував нерви вінничанам і відбирав очки у непотрібний момент!
На матчі був присутній почесний президент «Ниви» - генерал-майор Василь Васильович Вовк. А також група вінницьких вболівальників, які, як завжди, палко підтримували своїх улюбленців.       
Матч розпочався невчасно, із запізненням на понад 15 хвилин. Справа в тому, що на стадіоні не було швидкої допомоги. Якби карета не прибула, арсенальці мали б отримати технічну поразку.
Господарі розпочали матч активніше, із «вогником». Вони продавлювали нивівський захист, виконували небезпечні простріли. Вже на 17-й хвилині «Арсенал-Київщина» відкрив рахунок. У нашого форварда Павла Федосова відібрали м’яча, захисник киян перевів м’яч уперед. Послідував несподіваний дальній удар, до якого наш голкіпер Кирило Злотар був неготовий. І круглий залетів під поперечину воріт «Ниви». 1:0.
Але досить швидко вінничани відігралися. Це стало наслідком того, що гра вирівнялася і почала переходити під наш контроль. Після флангового проходу і прострілу м’яч у ... Читати далі »

Перегляди 310 | Дата: 13.05.2018

Вінницький академік Роман Гуревич започаткував  у нашому місті науково-практичну конференцію «Сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання в підготовці фахівців: методологія, теорія, досвід, проблеми».
15 – 17 травня на базі Вінницького державного педагогічного університету відбудеться вже XІV конференція. Вона пройде в ауд. 114 першого корпусу цього вишу. Початок – 16 травня о 10.00.
У науковому форуму візьмуть участь фахівці з України, Польщі, Білорусі, Молдови, Німеччини, Норвегії, США, Китаю та інших країн.
– Цю конференцію ми проводимо раз у два роки, впродовж 26 років На неї запрошуються всі охочі, не лише науковці, – розповів Роман Гуревич. – На форумі ми обговорюватимемо специфіку підготовки фахівців для економіки України. Перша секція стосуватиметься роботи української школи, друга – професійно-технічних закладів, третя – коледжів і технікумів, четверта – вищої школи, – розповів Роман Гуревич.    

Довідка


Роман Гуревич пройшов шлях від викладача професійно-технічного училища до знаного вченого в галузі педагогіки, теорії і методики професійної освіти, інформаційно-комунікаційних технологій в освіті. Послідовник наукових шкіл академіка АПН СРСР С. ... Читати далі »

Перегляди 304 | Дата: 13.05.2018