Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 07

В Ладижині п’ятого травня відбувся чемпіонат області з самбо серед юнаків молодшого і середнього шкільного віку. В ньому взяли участь господарі килима, а також борці з Вінниці (її представляли ДЮСШ № 5, ОДЮСШ «Колос» і ОДЮСШ «Спартак») та Іллінецького району.
Медалі розігрувалися у 10 вагових категоріях серед юнаків і стількох же – серед дівчат. Призери отримували медалі і грамоти від спортуправління Вінницької ОДА. Серед золотих медалістів виявився син призера чемпіонатів світу з самбо і дзюдо серед майстрів Бориса Максимчука – Максим.
– Максим став чемпіоном області з боротьби самбо, а молодший син Макарій приміряв медаль чемпіона! З сьогоднішнього дня готуємося до чемпіонату України. Дякуємо колективу тренерів МДЮСШ № 5 – Олегу Бузовському, Володимиру Бєлікову, Вадиму Німцю. Окрема подяка – директору спортивної школи Сергію Дідику за гарний підбір тренерського колективу та сприяння в підготовці молодих спортсменів, – прокоментував Борис Максимчук.
В командному заліку перемогла збірна Ладижина, якій вдалося випередити обласний центр. В заліку серед спортшкіл трійку призерів склали ДЮСШ Ладижинської ТЕС ім. Сагаєва, МДЮСШ № 5 і ОДЮСШ «Спартак».   
– У Ладижина – 10 чемпіонів області, у Вінниці – 12. Але ми випередили борців з міста над Бугом за рахунок значно більшої кількості місцевих учасників. Бо до заліку входили 1 – 5 місця. Місцевих ... Читати далі »

Перегляди 266 | Дата: 07.05.2018

Мета професійного футболу – дарувати радість його прихильникам, як і будь-якого справжнього мистецтва. Квиток на матчі «Ниви» коштує в кілька разів дешевше відвідин кінотеатру, а ось задоволення отримаєте аж ніяк не менше. Недарма останні домашні матчі команди Василя Вовка схожі на голлівудські блокбастери. Нагадаємо, на «Буковину» наші хлопці всю гру тиснули, але випадково пропустили у додані хвилини і програли. В матчі з «Поліссям» все, навпаки, складалося дуже погано для господарів: на початку гри вони заробили вилучення, далі пропустили м’яч, житомиряни мали чимало гольових моментів … Але наші хлопці спромоглися не лише вистояти, але й здобути три очки та порадувати глядача, який скучив за перемогами на Центральному міському стадіоні, головній арені міста та області!
Нагадаємо, в цьому чемпіонаті «Нива» двічі обігрувала «Полісся» – 4:0 і 2:0. Тому житомиряни, зрозуміло, прагнули реваншуватися. Ресурс і потенціал на це у них був, адже клуб значно підсилився в міжсезоння і навесні демонструє непогані результати.
На старті матчу «Полісся» почало одразу тиснути на ворота Кирила Злотаря. Він захищав їх замість основного голкіпера Максима Бабійчука, який отримав травму буквально напередодні. На 5-й хвилині Вадим Бовтрук (півзахисник, орендований у «Десні»,який в 2009 – 2011 роках виступав у складі вінницької «Ниви») небезпечно увірвався у ... Читати далі »

Перегляди 280 | Дата: 07.05.2018