Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 21

Сьогодні, 21 квітня, на СК «Нива» відбувся матч ДЮФЛ України U-15. Вінницька «Прем`єр-Нива» приймала ДЮСШ (Тернопіль).
Перший тайм проходив у складній боротьбі, але завершився без забитих голів. Після перерви «Прем’єр-Нива» додала в активності. В середині тайму гол забив Антон Форманюк. А вже через п’ять хвилин рахунок подвоїв Олег Поліщук. Отже, 2:0!
- Гра була приблизно рівною. Боротьба тривала до першої помилки. На щастя, нам вдалося першим забити і здобути перемогу, - прокоментував тренер «Прем’єр – Ниви» U-15 Сергій Шубін.

... Читати далі »

Перегляди 367 | Дата: 21.04.2018

Сьогодні, 21 квітня, на СК «Нива» відбувся матч ДЮФЛ України U-17. Вінницька «Прем`єр-Нива» приймала ДЮСШ (Тернопіль).
В першому таймі господарі володіли беззаперечною перевагою. Вони створили кілька небезпечних моментів біля воріт суперників, але не спромоглися їх реалізувати. Зокрема, кілька гарних нагод відзначитися не використав форвард вінничан Данило Драбатий. Тайм завершився з рахунком 0:0.
А в другому таймі «Прем`єр-Ниві» довелося відіграватися. Вони впоралися із цим завданням. Гол з гри забив Станіслав Тимощук. В підсумку матч закінчився із рахунком 1:1.
-Наші хлопці показали характер, зрівнявши рахунок. А в кінці матчу мали й шанси вирвати перемогу, прокоментував тренер «Прем`єр-Нива» U-17 Юрій Козачук.


... Читати далі »

Перегляди 333 | Дата: 21.04.2018

Сьогодні, 21 квітня, у Києві відбулися чергові матчі ДЮФЛ України. Вінницька «Прем’єр-Нива» у двох вікових категоріях змагалася зі столичним «Атлетом». Наша команда 2004 р. н. (тренери - Олександр Квятковський і Сергій Шубін) впевнено перемогла столичних футболістів із рахунком 3:0.
А ось матч команд 2002 р.н. вийшов не таким простим. Лідер нашої команди Дмитро Івашків (стипендіат професійної «Ниви») не дуже добре себе почував і почав поєдинок з лави запасних. Але в середині тайму тренер Валерій Бровченко все ж випустив цього гравця на поле. І вже через кілька хвилин він відкрив рахунок.
В другому таймі на 61-й хвилині Дмитро Івашків забив другий м’яч. Але за десять хвилин до кінця «Атлету» вдалось відігратися після забитого пенальті. Все ж нашій команді вдалося встояти і здобути перемогу із рахунком 2:1.
-Останні хвилини були дуже важкими. Але нам вдалося витримати тиск господарів і здобути важливу перемогу, - прокоментував тренер «Прем’єр-Ниви» Валерій Бровченко.

Перегляди 294 | Дата: 21.04.2018


Вінницю 20 квітня відвідав президент Федерації футболу України, народний депутат, голова бюджетного комітету Верховної Ради України Андрій Павелко. Він зустрівся із представниками місцевої влади, футбольної громадськості і юними гравцями на Центральному міському стадіоні (колишня назва – «Локомотив»). Зокрема, на заході були присутні голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій, голова Вінницької обласної федерації футболу Ігор Гатауллін і знаменитий вінницький футболіст Сергій Нагорняк, який нині є віце-президентом Асоціації ветеранського футболу України.    
Йшла мова про можливість реконструкції ЦМС, який давно цього потребує. Нагадаємо, головна арена міста є муніципальною власністю. Також очільник ФФУ звернув увагу, що прийшов час відродити славні традиції вінницького футболу. Нагадаємо, в 90-х роках «Нива» виступала у вищій лізі чемпіонату України, грала в єврокубках.
А Валерій Коровій, відомий прихильник футболу, який й досі виступає у ветеранських змаганнях, згадав часи свої молодості.
–В 1984 році, коли я служив в стройбаті, відвідав матч Кубку СРСР між «Нивою» с «СКА» (Ростов). Це був чудовий поєдинок, в якому наша команда перемогла із рахунком 2:0. Згадую й богатьох нивівців, які згодом грали за «Динамо» і збірну України, – каже Валерій Коровій. – Наразі Вінниці потрібен сучасний стадіон. А також, щоб наша команда з часом вийшла до ... Читати далі »

Перегляди 276 | Дата: 21.04.2018

20 квітня у вінницькому спорткомплексі «Нива» відкрили чемпіонат України героїв АТО з футболу. На нього завітав знаменитий футболіст Сергій Нагорняк, відомий своїми виступами за нашу «Ниву», «Дніпро», «Спартак» (Москва), «Шахтар» (Донецьк) і національну збірну. Нині він є представником Федерації футболу України, віце-президентом Асоціації ветеранського футболу.
–У Вінниці буваю часто. Це моє рідне місто. Хотілося, щоб рівень вінницького професійного футболу був вищим,   
–сказав Сергій Нагорняк. – Що стосується змагань атовців, то в них найголовнішою є можливість реабітації бійців.    
Також у церемонії взяли участь заступник голови Вінницької ОДА Олександр Крученюк, начальник облспортуправління Сергій Чернявський, голова міського спорткомітету Сергій Краєвський, голова Вінницької обласної федерації футболу Ігор Гатауллін.
У нашому місті розпочали п’ять команд групи «Центр». Серед них – й вінницький колектив «Дика качка». У стартовому поєдинку програв «Прикордоннику» (Хмельницький) – 0:2. І з таким же рахунком переміг «Штурм» (Бердичів, Житомирська область).
«Дика качка» у всеукраїнських футбольних турнірах атовців з успіхом грає вже не перший рік. Це збірна Вінниці, яка складається із представників Міноборони, МНС, МВС. Але основу команди складають представники Пов ... Читати далі »

Перегляди 268 | Дата: 21.04.2018