Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 10

Після численних телевізійних проектів танцювальні гуртки є доволі модними в Україні та у Вінниці зокрема. Хоча далеко не всі батьки можуть дозволити собі задоволення оплатити за хореографічну освіту своєї дитини.
Вінницький хореограф зі студії «Лабіринт» Олександра Шатковська вирішила дещо покращити існуючу ситуацію. Вона запрошує на безкоштовне навчання естрадними танцями діток із малозабезпечених і багатодітних  сімей, дітей учасників АТО і переселенців. Ці заняття проходитимуть одну годину на тиждень у спортивному клубі «Максимус» (вул. Оводова, 22, третій поверх).
–Запрошую дітей із малозабезпечених і багатодітних  сімей, учасників АТО і переселенців на безкоштовні заняття естрадною хореографією. Набираю всіх охочих віком від шести до 16 років. Запис за телефоном: 093-989-84-43, – розповіла Олександра Шатковська.     


 

Перегляди 368 | Дата: 10.04.2018

У смт. Сутиски Тиврівського району відбулися обласні фінальні змагання на призи клубу "Шкіряний м'яч" серед юнаків 2004 року народження і молодших. Змагання організувала обласна федерація футболу за підтримки освітян.  
У фінальному етапі взяли участь вісім команд: дві з Вінниці, з Могилева-Подільського, Піщанського, Погребищенського, Тульчинського, Липовецького районів та господарі. Вони були розбиті на підгрупи, а кращі колективи виходили у стикові ігри.
Перше місце посіла збірна Вінницької школи № 16, яку підготував тренер Юліан Мисак. В фіналі вона переграла колектив Тульчинської школи-інтернату із рахунком 5:0. Бронзові нагороди виграла команда смт. Сутиски (Тиврівський район), яка у вирішальному матчі переграла команду Вінницької школи № 22 із рахунком 1:0. Призери були нагороджені Кубками, медалями і грамотами  обласної федерації футболу. А шість кращих гравців турніру отримали спортивні сувеніри.   
–Команда Вінницької школи № 16 здобула путівку до зональних всеукраїнських змагань. Вона вперше в історії досягла такого рівня, – сказав головний спеціаліст Вінницької обласної федерації футболу, головний секретар фінальних змагань на призи клубу "Шкіряний м'яч" Віктор Коваленко.  
... Читати далі »

Перегляди 319 | Дата: 10.04.2018

Нещодавно СФК «Нива» першою із професійних футбольних клубів України підписав угоду про співпрацю із Федерацією футболу учасників АТО. В рамках цієї співпраці нивівці 9 квітня на СК «Нива» провели дружню зустріч на футбольному полі із ветеранами АТО. Зокрема, із командою «Поділля» вінницької військової частини № 3008. Вона торік була віце-чемпіоном футбольної ліги України серед учасників АТО.
На полі в складі «Ниви» вийшли футболісти, які мали мало ігрової практики в офіційних поєдинках та, зокрема, в останній грі проти «Ниви» (Тернопіль). Зокрема, воротар Злотар, Попов, Дубенков (тренується разом з командою, хоча поки й не на контракті), Гудак, Менжега, Кучер, Івашків (юний стипендіат «Ниви», вихованець ДЮСШ «Прем’єр-Нива»), Осадчий, Разуваєв, Палій, Яськов. Після першого тайму на заміну вийшов цьогорічний випускник ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Данило Драбатий, якого вже залучають до тренувань.     
В першому таймі аматори-атовці дали бій професіоналам, але все ж пропустили три сухих м’ячі. В другій половині зустрічі неозброєним оком можна було побачити різницю не лише у технічній, але й у функціональній підготовці суперників. «Нива» перемогла із рахунком 6:1, хоча могла виграти й значно крупніше. Ворота суперника вражали Палій, Яськов, Разуваєв та інші нивівці. Єдиний м’яч у складі воїнів провів молодший лейтенант взво ... Читати далі »

Перегляди 321 | Дата: 10.04.2018