Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 09

4-6 квітня у Вінниці розіграли третій Кубок Поділля з хокею на траві серед чоловічих команд. Цього разу не приїхав минулорічний володар трофею¬ – «Грюнвальд» (Польща). Його замінив бронзовий призер чемпіонату України «Старт» (Бердичів, Житомирська область). Три інші учасники лишилися незмінними.
Змагання пройшли за сприяння голови Вінницької ОДА Валерія Коровія і міського голови Вінниці Сергія Моргунова. Підтримку їм надали Федерації хокею на траві України та Вінниччини, облспортуправління, обласне відділення НОКУ, спорткомітет Вінницької міської ради і спонсори.
    
Передбачувані результати
Експерти передбачали, що вінницькому клубу «Олімпія-Колос-Секвоя-Школа вищої спортивної майстерності» («ОКС-ШВСМ»), чинному чемпіону України, буде досить складно боротися за першість у Кубку Поділля. Справа в тому, що через обмежене фінансування  найкращі вінницькі хокеїсти на траві регулярно переїздять за кордон до більш заможних клубів. Перебираються до Італії, Польщі, Білорусі та інших країн. Приміром, лише в складі одного з учасників нинішнього Кубку ХК «Мінськ» виступали одразу четверо екс-вінничан: воротар Ярослав Гордей, польові гравці Богдан Коваленко, Дмитро Носенко і Дмитро Луппа.
Колектив Павла Мазура дав бій головним конкурентам, але поступився їм із невеликим розривом. Зокрема, ХК «Мінськ» програв із рахунком 3:5. А в завершальній грі не всто ... Читати далі »

Перегляди 310 | Дата: 09.04.2018

Нивівське дербі мало особливе значення. Адже зустрічалися дві команди, які заявили про бажання за підсумками сезону посісти третє місце в групі «А» другої ліги чемпіонату України. Воно, за деяких обставин, може принести омріяне  підвищення в класі.
Гра проходила 7 квітня на СК «Нива». Хоча за такої сонячної погоди поєдинок можна було б провести й на трав’яному газоні Центрального міського стадіону, де плануються наступні домашні матчі. Порадували черги біля квиткових кас – вінницький вболівальник скучив за Великим футболом. Адже гра мала статус відкриття сезону у місті над Бугом.  
Цікаво, що у гостей до кінця гри залишилися в запасі захисники-«переселенці» із вінницької «Ниви» Сергій Андрєєв і Олександр Дугієнко. Натомість екс-гравець тернополян Антон Музиченко вийшов одразу в стартовому складі.
Господарі майже одразу захопили ініціативу. Вже на сьомій хвилині вихід віч-на-віч не використав новий нападник вінничан Павло Федосов. До речі, цей форвард, який грав за ризький клуб у вищій лізі чемпіонату Латвії, одразу вписався у ігровий малюнок нашої команди. Швидкий і наполегливий Федосов постійно терзав оборону тернополян у першому таймі.
Воротар «Ниви» (Т) Максим Механів ще кілька разів рятував свою команду, а одного разу йому допомогла штанга. Все ж на 27-й хвилині нашим хлопцям вдалося відкрити рахунок. Володимир Савошко подав кутовий, а капітан «Ниви» (В ... Читати далі »

Перегляди 293 | Дата: 09.04.2018