Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 09

Нещодавно з передової на чергову ротацію повернулися наші земляки, 9-й батальйон 59-ї бригади. Поки є трохи часу  перед черговим виходом на бойові позиції в зоні АТО, потрібно привести в порядок техніку. Вінницькі волонтери взялись за відновлення швидкої допомоги військових. Автомобіль Mercedec Sprinter-313  вже не один рік вірою і правдою служить нашим бійцям.
– Тільки за останню ротацію на ньому евакуювали з передової до пункту надання першої медичної допомоги більше 50 поранених  бійців, - розповів старший солдат медслужби 9-го батальйону Валентин Білінський .
Але і «німецька якість» не витримує постійної експлуатації в умовах бойових дій. Машина швидкої потребує ремонту двигуна та коробки передач. Також необхідно відремонтувати ходову частину, привести в порядок електроніку та освітлення.
– На все це потрібно чимало коштів та людської праці. Тому ми звертаємось до усіх небайдужих вінничан, фірм та компаній, щоб по можливості надати нам посильну благодійну допомогу. Це в майбутньому врятує життя наших захисників, каже волонтер, член обласної громадської організації «Батьківщина молода» Денис Романовський. – Під час евакуації Mercedec Sprinter-313 неодноразово потрапляв під ворожі обстріли. Тому необхідно провести й зварювальні роботи, щоб залатати дірки, пробиті осколками  мін. Після них авто потрібно довести  до відповідного зовнішнього вигляду.

... Читати далі »

Перегляди 286 | Дата: 09.02.2018

сьомого лютого, «Нива» (Вінниця) провела другий контрольний поєдинок під час зимової перерви. Суперником підопічних Василя Вовка і Дениса Колчина був авторський ФК «Володимир» (Тиврів), один із лідерів першої ліги чемпіонату Вінницької області.
За нього виступає кілька колишніх нивівців і гравців, які пограли на високому рівні (Коломієць, Заводян, Поліщук, Валасатій, Чернега). У «Ниві» грали багато потенційних новачків, а також гравці осіннього складу Маляренко, Попов, Яськов, Брижчук, воротар Бабійчук. У той час як капітан Коліс Нгаха поки перебуває у своїх родичів в Африці.
Перший тайм поєдинку проходив у приблизно рівній боротьбі. Але все ж з певною перевагою гостей, які трохи гостріше діяли біля наших воріт. Їм вдалося відкрити рахунок в середині тайму після провалу нивівців в обороні. М’яч провів Сергій Коломієць. Давалася взнаки деякеа незіграність професійної команди, бо значна частина виконавців перебуває на перегляді.  
На початку другого тайму, 50-й хвилині, «Ниві» вдалося зрівняти рахунок. Простріл Сестренського (кандидат до команди) завершив потенційний новачок нашого клубу Гасанов. 1:1.
Далі поєдинок проходив на зустрічних курсах. У ФК «Володимир», який постійно тиснув на ворота нивівців було достатньо гольових нагод. Посилили гру в нападі й вінничани. Забити зі штрафного удару на 73-й хвилині вдалося гравцю «Ниви» (кандидат до команди) Савошко. Воротар с ... Читати далі »

Перегляди 329 | Дата: 09.02.2018