Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 05

Нещодавно невідомі у Вінниці, біля школи № 3, побили представників "Чорного Комітету" Дениса Котова та Владислава Дороша. П’ятого лютого на прес-конференції у креативному просторі "Артинов" вони розповіли про ймовірні причини і ймовірних виконавців нападу на них.  
За словами Дениса Котова, їх били дерев’яними кийками переважно по ногах. Під час нападу були відібрані гроші, документи, мобільний телефон і портфель з мегафоном.
– Ми пов’язуємо це з активним розвитком нашої організації, нашим підняттям тем незаконного грального бізнесу у Вінниці та нашої позиції щодо меморіалу Небесної Сотні. Ми чули погрози на нашу адресу. Підозрюємо у виконанні нападів на нас представників спецслужб, підтверджень цьому немає. Але наші нападники були впевнені у своїй безкарності, хоча вчинили злочин у білий день. Це викликає думку про якийсь «дах». До того ж раніше представники спецслужб раніше пропонували нам співпрацю, але ми відмовилися, – каже Денис Котов.  
За словами Дениса Котова, сьогодні в Інтернет вилилось багато фейків про «ЧорКом». Мовляв, опонентам хочеться виставити їх у світлі "антиукраїнства" та "антидержавності".
 – Але «ЧорКом» завжди на захисті державних інтересів на міжнародній арені. Всі ми пам’ятаємо минулорічні заяви і кроки то угорського, то російського, то польських урядів. Чи була хоч якась адекватна відповідь в ... Читати далі »

Перегляди 310 | Дата: 05.02.2018

4 лютого «Нива» провела двосторонню гру. Грали на СК «Нива». Головною метою був перегляд кандидатів до команди. В поєдинку брали участь футболісти минулорічного складу Маляренко, Попов, Хохлов, Гудак, Бабійчук, Асаула, Брижчук. Матч завершився із рахунком 2:2.
– Ми чудово знаємо сили наших досвідчених хлопців, розраховуємо на них. Вони проявили себе добре. Більше уваги приділялося потенційним новачкам, їх переглянули 16. Тобто триває велика селекційна робота, – каже головний тренер Денис Колчин.
– Денисе Борисовичу, як показали себе воротарі? Особливо Максим Бабійчук, який може стати основним в новому сезоні?
– Він добре себе проявив.  
– Є визначеність по комусь з новачків?
– Поки ні. Ми нікуди не поспішаємо.

Наступний контрольний поєдинок «Нива» проведе в середу, 7 лютого, на СК «Нива». Початок – о 15.00. Суперником буде аматорський ФК «Володимир» (Тиврів). Вхід глядачів –  вільний.  

 

Перегляди 315 | Дата: 05.02.2018