Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 04

Переважна більшість традиційних зимових видів спорту у Вінниці не культивується. Це не лише через брак снігу, але й через відсутність зимової спортивної інфраструктури. Спортивна Вінниччина, як і Україна в цілому, робить ставку на літні види спорту. Про це красномовно свідчить те, що половина державного фінансування на зимові види спорту в країні витрачається на один рейтинговий біатлон, де постійно маємо успіхи на міжнародній арені.     
Газета RIA представляє рейтинг не лише традиційних зимових видів спорту. Але й тих різновидів оздоровлення, у яких можна спробувати себе у холодну пору року.  

Хокей з шайбою
Безумовно, король зимових розваг. Цій грі справжніх чоловіків юних вінничан навчають у спортивному клубі «Патріот». Він діє на базі «Льодового клубу» в Центральному парку культури і відпочинку. На жаль, вже давно у Вінниці немає команди майстрів з хокею з шайбою. Змагання дорослих можна переглянути під час відкритого чемпіонату міста.

Фігурне катання
Танці на льоду – захоплююча розвага, якою на аматорському рівні переважно цікавляться дівчата. Покататися на ковзанах запрошують і у «Мегамоллі», і у «Льодовому клубі». Без проблем можна знайти інструктора для дорослих або записати дитину на постійні тренування. У Вінниці регулярно відбуваються змагання фігуристів всеукраїнського рівня.

Індорхокей
Індорхокей – це хокей на траві в закритому ... Читати далі »

Перегляди 305 | Дата: 04.01.2018

По традиції спортивний рік у Вінниці відкрив X відкритий турнір з футзалу «Новорічні зустрічі». Він проходить у Палаці дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної 3 – 5 грудня. Грають діти молодшого шкільного віку. Змагання організовують і підтримують обласні спортуправління, відділення НОКУ і федерація футболу, міський спорткомітет і ПДЮ.
На урочистому відкритті яскраві показові номери продемонстрували танцювальні колективи Палацу. Учасників привітала директор ПДЮ Світлана Мусійчук, начальник відділу виховання та позашкільної роботи міського департаменту освіти Ірина Кравець і головний організатор змагання Микола Кривов’язюк.
– Вже стало доброю традицією відкривати новий рік турніром з футзалу. Причому зараз команди змагаються у оновленій спортивній залі. «Новорічні зустрічі» підсумовує те, чому навчилися юні спортсмени за минулий рік, – сказала Світлана Мусійчук.     
На старт вийшли шість команд – з Тульчина, Гнівані, Вінницькі ОДЮСШ Блохіна-Бєланова, «Темп», «Мрія» (господарі з Палацу) і ФК «Олімпієць». Грають за коловою системою. Кожен матч триває два тайми по 15 хвилин. Арбітраж забезпечують судді обласної федерації футболу.
Торік у турнірі «Новорічні зустрічі» перемогла «Мрія». Вона загалом у дев’яти попередніх змаганнях вигравала золото шість разів.     
– Вдома, на звичному майд ... Читати далі »

Перегляди 306 | Дата: 04.01.2018