Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 26

Щиро вітаю Вас з прийдешнім Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай 2018 рік подарує Вам гарні футбольні новини, щасливі події. Оптимізму, щастя та нових перемог! Від імені cпортивно-футбольного клубу ''Нива'' висловлюю вдячність за активну підтримку команди. Нехай наступний рік приносить позитивні емоції та радість не лише на футбольному полі,  а й за його межами!
З повагою, почесний президент СФК ''Нива'' Василь Вовк

Перегляди 322 | Дата: 26.12.2017

Вітаю Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим! Нехай світлі новорічні та різдвяні свята сповнять Ваші серця радістю і новою надією, принесуть у кожну родину мир і злагоду, добробут і затишок. Щиро зичу всім Божого благословення, міцного здоров’я, щастя, оптимізму, успіхів, здійснення мрій і сподівань. Також бажаю у новому році нових перемог у всіх сферах життя.


Голова Вінницької обласної федерації футболу Ігор Гатауллін

Перегляди 301 | Дата: 26.12.2017

25 грудня на відкритих майданчиках СК «Нива» розпочався відкритий турнір з міні-футболу. Його організовує відомий тренер Артур Мед за підтримки адміністрації спорткомплексу.
В змаганні беруть участь 9 команд. Господарів представляє «Нива» на чолі з директором СК «Нива» і ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олегом Тарлецьким, його заступниками Дмитром Мукоїдом і Олегом Шикіром. Цей колектив підсилили старші вихованці нивівської спортшколи (2001 – 2002 р.н.).
– Для нас головне вести спортивний, здоровий спосіб життя. А результат в цьому змаганні не є пріоритетним, – прокоментував Олег Шикір.     
Бурхливо прогресуючий ФК «Евертон» представляють дві команди, до однієї з яких входить президент клубу Артем Кравчук. Також грають колективи: «Стелі всім», «А-таксі», «Кармен», «Хімік», «Ультрас» і «Батьківщина молода» (останніми двома колективами опікується депутат Вінницької міської ради Вадим Кудіяров).
Учасники турніру розбиті на дві групи. Кожен матч триває два тайми по 15 хвилин. За підсумками групового етапу визначаться учасники плей-офф.         
Матчі щодня починаються о 18.00. В середу, 27 грудня, визначаться призери. Найкращі команди будуть відзначені адміністрацією спорткомплексу «Нива».   

... Читати далі »

Перегляди 331 | Дата: 26.12.2017

В спортивному клубі "Нокаут" відбувся VI турнір з боксу пам’яті Миколи Капусти. В ньому взяли участь кращі боксери України. Загалом в поєдинках зустрілися 5 пар. Вони були досить видовищними. Спеціальним гостем змагань став заслужений майстер спорту України з боксу Олександр Хижняк, який є чемпіоном Європи та світу 2017 року та визнаний кращим боксером України 2017 року.
В першому поєдинку зійшлися представники легкої вагової категорії (60 кг) Олександр Железняк (Вінниця) та Олексій Козелюк (Хмельницький). Железняк чітко працював на ногах, завдаючи вагомі акцентовані удари. Його перемога одностайним рішенням суддів була цілком очікуваною.
У ваговій категорії  категорії 75 кг відбувся поєдинок між Олексієм Токарчуком (Вінниця) і Дмитром Рибалко (Маріуполь), який завершився на користь Олексія. Бій    був досить видовищним в третьому раунді, в якому Дмитру був відрахований черговий нокдаун.
У напівважкій вазі (81 кг) поєдинок Владислава Михайлова (Вінниця) і Максима Коца (Харків) обіцяв бути цікавим через різниці стилів. Максим досить технічний та інтуїтивний боєць зі швидкими ударами, а ось Владислав любить відкритий бокс і важкі удари. В третьому раунді Владислав зумів провести кілька дуже непоганих атак, добре струснувши Максима, що застоявся на місці. Результат бою - перемога Михайлова одностайним рішенням суддів.
У важкій вазі (91 кг) Дмитро Лісовий (Вінниця) протистояв Костянтину Довбищенку (Харків). Дмитро, ві ... Читати далі »

Перегляди 359 | Дата: 26.12.2017